Home > Stiri EXTERNE > Consultanta FSSC 22000 – Productie ulei de masline

Producatorul tunisian de ulei de masline Sarra Huiles, certificat FSSC 22000

10 aprilie 2012. Producatorul de uleiuri de masline tunisian Sarra Huiles a fost certificat recent conform FSSC 22000 (ISO 22000 + PAS 220). Certificarea Sistemului de Siguranta Alimentara conf. FSSC 22000 a fost atribuita pentru prima data in Tunisia unui producator de uleiuri de catre organismul de certificare ISO SGS Tunisie, unul dintre liderii mondiali in inspectia, analiza, controlul si certificarea standardelor de management.

Prin aceasta certificare FSSC 22000 se dovedeste ca Sarra Huiles a indeplinit conditiile de siguranta impuse produselor alimentare care se bazeaza pe cerintele standardului international ISO 22000 : 2005, carora li se adauga cerintele programelor preliminare stabilite de specificatia disponibila public PAS 220 : 2008.

FSSC 22000 (Certificarea Sistemului de Siguranta Alimentara) este o certificare recunoscuta de GFSI (Initiativa Globala pentru Siguranta Alimentelor), ceea ce o transforma in echivalenta altor certificari cunoscute, ca IFS si BRC.

Sarra Huiles este una dintre cele mai mari companii care prelucreaza, transporta si comercializeaza uleiuri in Tunisia si international, distribuind printre altele si propriul produs marca Sofra, ambalat in diverse sticle si recipiente metalice.

Beneficiind de apartenenta la grupul UNIMED, unul dintre cele mai importante laboratoare farmaceutice din Tunisia, Sarra Huiles asociaza tehnologia de varf cu bogatele cunostinte tehnice pentru a asigura un nivel incontestabil al calitatii si al igienei. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei: www.sarrahuiles.com.tn.

› Consultanta FSSC 22000 – Productie ulei de masline