Home > Stiri EXTERNE > CSOFT International isi reinnoieste certificarile ISO

CSOFT isi reinnoieste certificarile ISO 9001 (managementul calitatii) si ISO 13485 (dispozitive medicale)

CSOFT isi consolideaza angajamentul neintrerupt fata de serviciile de localizare de calitate prin certificarile primite de la BSI

Beijing. 6 septembrie 2011. CSOFT International Ltd., lider in furnizarea de servicii de localizare software multilingvistica si de testare si de dezvoltare de software pentru piata mondiala, a anuntat astazi reinnoirea cu succes a celor doua certificari ale Organizatiei Internationale pentru Standardizare, ISO 9001:2008 si ISO 13485:2003.

“CSOFT se straduie constant sa obtina imbunatatiri continue ale productivitatii si calitatii produselor finale si ale satisfactiei generale a clientilor,” a spus Shunee Yee, presedintele CSOFT. “Aceste doua certificari ISO 9001 si ISO 13485 scot in relief dedicarea CSOFT fata de aplicarea si extinderea continua a sistemului nostru de management al calitatii in acord cu cele mai exigente standarde fixate de Organizatia Internationala pentru Standardizare. Acestea servesc si ca o promisiune fata de clientela pe care o pretuim – CSOFT va continua sa mentina standardele robuste si masurabile ale calitatii pentru toate lucrarile noastre din domeniul traducerilor, al localizarii si al ingineriei.”

Prin definirea clara a standardelor pentru management si prin reevaluarea regulata a sistemelor calitatii, standardul ISO 9001:2008 ajuta la crearea unui fundament pozitiv pentru crestere, transparenta, o productivitate sporita si servicii mai bune pentru clienti.

CSOFT si-a reinnoit si certificarea ISO 13485:2003. Acest standard este similar lui ISO 9001, insa pune mai mult accentul pe managementul riscului si pe masurile corective/preventive din timpul fabricarii dispozitivelor medicale si furnizarii serviciilor asociate. In termeni de localizare, certificarea ISO 13485 este vitala pentru atenuarea riscurilor de comunicare atunci cand este tradusa documentatia pentru organizatii care urmeaza reglementari dificile din industria stiintei vietii.

Pentru a primi certificarea ISO, companiile trebuie sa fie evaluate de un organism de audit de terta parte. Auditul companiei CSOFT a fost efectuat de BSI (British Standards Institution) Group, o organizatie globala de varf care ajuta companiile sa isi imbunatateasca performata si calitatea prin testarea, dezvoltarea si certificarea diverselor serii de standarde internationale.

“CSOFT si-a dovedit inca o data dedicarea fata de imbunatatirea continua a calitatii, incheindu-si auditul ISO cu zero neconformitati, demonstrandu-si eficacitatea si profunzimea sistemelor de management al calitatii” a declarat Lane Ji, evaluator sef la BSI China. Pentru mai multe informatii despre CSOFT, va rugam sa vizitati site-ul companiei: http://www.csoftintl.com.

› CSOFT International isi reinnoieste certificarile ISO