Home > Stiri EXTERNE > ecoATM anunta certificarile R2 si ISO 14001

Certificarile ISO privind reciclarea confirma angajamentul luat de ecoATM fata de reciclarea responsabila si protectia mediului

San Diego, California. 8 septembrie 2011. ecoATM, proaspat lansata si premiata companie din San Diego, cunoscuta pentru angajamentul sau fata de mediu si inovatoarele sale chioscuri de retail care rascumpara si recicleaza produse electronice de la consumatori, a anuntat astazi ca a primit certificarea Responsible Recycling (R2), ca si certificarea inrudita, ISO 14001.

“Oferind stimulente si avantaje banesti instantanee, ecoATM inspira participarea in masa la reciclarea de produse electronice, schimband ciclul de viata din prezent al acestor produse. ecoATM a folosit dintotdeauna cele mai bune practici pentru a manipula dispozitivele pe care le colectam, insa prin castigarea certificarilor R2 si ISO14001 ne-am demonstrat suplimentar angajamentul fata de mediu si fata de clientii nostri,” a spus presedintele ecoATM, Tom Tullie.

“R2, cu originile sale EPA (Agentia de Protectie a Mediului din SUA), a devenit standardul cel mai important din industria noastra in ceea ce priveste reciclarea responsabila a electronicelor, deoarece ofera un cadru disciplinat in care pot opera cei care recicleaza responsabil si care poate fi recunoscut de clienti si de parteneri.”

Standardul ISO 14001:2004 este alcatuit dintr-o serie de cerinte acceptate global privind sistemele de management al mediului, elaborate de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), care se concentreaza asupra ajutarii companiilor in reducerea impactului lor asupra mediului.

“ecoATM continua sa conduca nu numai prin inovatia tehnologica, ci si prin implicarea in problemele mediului,” a precizat Tullie. “Aceste certificari confirma angajamentul nostru fata de aceste obiective.”
Pentru mai multe informatii despre ecoATM, vizitati http://www.ecoatm.com.

› ecoATM anunta certificarile R2 si ISO 14001