Home > Stiri EXTERNE > Elan Emerging Technologies s-a certificat ISO 27001

ISO 27001 confirma prezenta unui sistem de management al securitatii informatiei

Ahmedabad, Gujarat. 25 septembrie 2012. Elan Emerging Technologies, o companie specializata in dezvoltarea aplicatiilor personalizate, certificata ISO 9001: 2008 si care a figurat anul trecut in topul Deloitte Tech Fast 50, a fost certificata de curand ca fiind in conformitate cu politicile de securitate a informatiei de talie mondiala descrise in standardul ISO 27001.

Standardul ISO/IEC 27001 le solicita membrilor conducerii superioare a unei organizatii:

– Sa examineze in mod sistematic riscurile care ameninta securitatea informatiilor din organizatie, luand in considerare amenintarile, impactul si vulnerabilitatile;
– Sa conceapa si sa implementeze o serie coerenta si cuprinzatoare de masuri de control privind securitatea informatiei si/sau alte forme de tratare a riscului (cum sunt evitarea riscului sau transferul riscului) pentru a raspunde acelor riscuri care sunt considerate inacceptabile, si
– Sa adopte un proces de management impartasit de toti angajatii prin care sa se asigure ca masurile de control privind securitatea informatiei continua sa indeplineasca in mod constant nevoile organizatiei in materie de securitate a informatiei.

Certificarea ISO 27001 demonstreaza ca Elan Emerging Technologies isi administreaza operatiunile respectand standardele de continuitate a afacerii si de recuperare dupa dezastre, evaluandu-si si reducandu-si riscurile asociate retelei si securitatii sale fizice.

Elan Emerging Technologies dezvolta aplicatii personalizate mobile, web, cloud si dedicate retelelor sociale, pentru consumatori si companii, utilizand tehnologiile emergente. Pentru mai multe informatii, vizitati www.elantechnologies.com.

› Elan Emerging Technologies s-a certificat ISO 27001