Home > Stiri EXTERNE > Emrill primeste distinctiile ISO de mediu si siguranta

22 august 2011. Emrill, lider in furnizarea de solutii de managementul facilitatilor in Emiratele Arabe Unite, a anuntat astazi ca a primit certificarile ISO pentru sistemele de management al mediului si de management al sanatatii si sigurantei la locul de munca, reiterandu-si angajamentul de a furniza excelenta prin aplicarea celor mai exigente sisteme si verificari.

Prestigioasele certificari ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007 vin dupa ce Emrill a obtinut deja cu succes certificarea ISO 9001:2008 pentru atentia acordata clientilor, capacitatea de conducere si imbunatatirea continua.

“Compania Emrill este incantata de aceasta recunoastere a muncii depuse si a sistemelor de management de calitate prin primirea certificarilor ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007, care sunt o dovada a importantei supreme pe care o acordam mediului si sigurantei,” a spus Ben Churchill, director general la Emrill.

“Aceasta ne reafirma pozitia de lideri in domeniul nostru de activitate; fiind cetateni responsabili ai tarii, cei de la Emrill continua sa faca eforturi de a reduce, a refolosi si a recicla. Suntem fericiti ca eforturile noastre au depasit asteptarile unei organizatii mondiale ca ISO.”

Dl Churchill a mai mentionat ca aceste certificari ISO iso 9001 ohsas 18001 le permit clientilor sa aiba asigurarea ca Emrill, compania lor preferata, adera la standardele mondiale de calitate in afaceri si ca sistemele de management al mediului si al sanatatii si securitatii sunt integrate in toate procesele lor.

“Functionarea dupa standarde internationale ne da posibilitatea de a ne urmari si masura imbunatatirile aduse procedurilor noastre si de a creste, astfel, satisfactia clientilor nostri,” a adaugat el. “Am ajuns la acest nivel prin programe continue de formare a personalului, pentru a ne asigura ca cei 4000 de angajati ai nostri, bine pregatiti si vorbind mai multe limbi, vor oferi numai servicii excelente. Cele mai bune practici adoptate de Emrill in privinta mediului iso 14001, sanatatii si securitatii ocupationale ohsas ne-au ajutat sa devenim una dintre companiile de calitate superioara din aceasta regiune.”

Emrill ofera o gama completa de servicii de management al bunurilor si facilitatilor, cu solutii inovatoare concepute special pentru a sprijini comunitatile rezidentiale, complexurile de recreere, corporative si comerciale. Solutiile companiei Emrill includ consultanta, managementul infrastructurii, solutii pentru corporatii, comunitate, HoReCa si solutii rezidentiale. Mai multe informatii, la adresa http://www.emrill.com.

› Emrill primeste distinctiile ISO de mediu si siguranta