Home > Stiri EXTERNE > Fibre Glast a primit certificarea ISO 9001:2008

Fibre Glast Developments Corporation a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

Brookville, Ohio. 16 august 2011. Fibre Glast Development Corporation, unul dintre cei mai mari distribuitori prin catalag si comert electronic din lume de fibra de sticla si materiale compozite, este incantat sa anunte ca a fost evaluat recent in legatura cu conformitatea cu exigentul standard de management al calitatii ISO 9001:2008. Fibre Glast a incheiat primul audit independent prin care si-a afirmat dedicarea fata de de bunele practici de management al calitatii.

“Fibre Glast si-a dorit dintotdeauna sa isi incante clienti, oferindu-le experiente constant excelente. Certificarea ISO 9001 doar reafirma daruirea noastra de a garanta standardele calitatii care depasesc asteptarile clientilor nostri,” a declarat Marilyn Soelter, presedinta Fibre Glast Developments Corporation.

Recunoscut in peste 160 de tari, standardul ISO 9001:2008 ofera un cadru testat pentru gestionarea proceselor dintr-o organizatie. ISO 9001 : 2008 este ultima editie emisa de Organizatia Internationala pentru Standardizare. ISO 9001 este un standard de management al calitatii prin care Fibre Glast garanteaza consecventa proceselor din cadrul organizatiei.

Standardul ISO 9001:2008 pune accentul pe mai multe cerinte privind managementul calitatii, dintre care: abilitatea de a oferi constant produse care indeplinesc cerintele clientilor si cele de reglementare aplicabile, cresterea satisfactiei clientilor cu ajutorul aplicarii eficiente a sistemului, ca si imbunatatirea continua a sistemului. ISO 9001 scoate in evidenta importanta imbunatatirii performantei in organizatie si, prin urmare, cresterea satisfactiei clientilor.

“Echipa noastra a demonstrat mereu un angajament puternic fata de calitate. Odata cu certificarea ISO 9001:2008, suntem pe un fagas bun pentru a ne monitoriza, mentine si imbunatati continuu procesele. Aceasta certificare este dovada angajamentului fara compromisuri pe care fiecare angajat si l-a luat pentru a pune la dispozitia clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate,” a precizat Ahmad Foda, director de operatiuni la Fibre Glast Developments Corporation.

Fibre Glast Developments Corporation a fost evaluat de Eagle Registrations Inc., constatandu-i-se conformitatea fata de standardul ISO 9001:2008 in ceea ce priveste reambalarea, comercializarea si distributia de fibra de sticla si materiale compozite, ca si de produse inrudite.

Din 1957, Fibre Glast Developments Corp. s-a specializat in distribuirea de fibra de sticla de cea mai buna calitate, oferind produse superioare si informatii cuprinzatoare despre acestea. Fibre Glast distribuie produse ca: fibra de sticla, fibra de carbon, Kevlar, rasini, materiale de ambalare in vid si alte furnituri din domeniu. Compania isi vinde produsele unor clienti ca: agentii guvernamentale, companii de reparatii de aeronave, echipe de curse, studiouri de fime, universitati, muzee, marina si multi altii. Pentru informatii suplimentare sau pentru a vizualiza produsele pe care le ofera Fibre Glast Developments Corporation, vizitati http://www.fibreglast.com.

› Fibre Glast a primit certificarea ISO 9001:2008