Home > Stiri EXTERNE > Firma de avocatura obtine certificat ISO 27001

Rausch, Sturm, Israel, Enerson & Hornik (specializata in recuperarea creantelor) primeste certificarea ISO 27001

16 mai 2012. Firma de avocatura specializata in recuperarea creantelor Rausch, Sturm, Israel, Enerson & Hornik, LLC (RSIEH) si firma de consultanta HALOCK Security Labs (HALOCK) au anuntat ca RSIEH a obtinut certificarea celui mai renumit standard al securitatii informatiei, ISO 27001 : 2005, pentru sistemul sau de management al secururitatii informatiei (SMSI).

Certificarea ISO 27001 i-a fost acordata firmei dupa ce un organism independent de certificare a confirmat ca RSIEH a indeplinit cele mai stricte standarde in ceea ce priveste SMSI. Acesta presupune aplicarea unor masuri exigente de control referitoare la securitatea informatiei si imbunatatirea continua a proceselor pentru a intampina riscurile asociate securitatii datelor.

“RSIEH a ales ISO 27001 drept standard al securitatii informatiei deoarece se potriveste culturii firmei noastre,” a spus Rick Olejnik, director de securitate a informatiei in cadrul RSIEH.

“Ne asumam multe responsabilitati cand manuim informatiile personale ale clientilor nostri. Am ales ISO 27001 deoarece este un standard cuprinzator si foarte bine cunoscut de clientii nostri mari. Ne-am mai dorit si sa ne alegem un partener pentru a-l implementa, care sa fie cunoscut drept un lider in domeniul sau, iar HALOCK a fost o alegere usor de facut; ei si-au demonstrat competenta si se aflau in apropiere de noi.”

Chris Cronin, consultant principal la HALOCK, a adaugat:

“ISO 27001 nu e un strat birocratic pe care il asezam pe o companie, ca aceasta sa se poata lupta cu el; ci o serie de bune practici de management care ajuta companiile sa identifice care le sunt riscurile legate de informatii, si care le ofera abordari standard, care pot fi atinse si masurate, pentru a-si imbunatati constant capacitatile in ceea ce priveste managementul si securitatea. Este minunat cand companiile vad ca isi poate masura progresul inregistrat fata de obiectivele de securitate. Este revelator, iar RSIEH a inteles acest lucru imediat.”

RSIEH este o firma de avocatura specializata in recuperarea creantelor, cu sediul in Wisconsin si cu birouri in 13 state si cu o retea nationala de sucursale. HALOCK Security Labs este o firma de servicii profesionale de securitate a informatiilor care combina consultanta strategica cu metode de implementare a securitatii.

Serviciile oferite de HALOCK includ raspuns la incidente prin evaluare tehnica si protectie impotriva amenintarilor de malware. Pentru mai multe informatii, vizitati www.rsieh.com si www.halock.com.

› Firma de avocatura obtine certificat ISO 27001