Home > Stiri EXTERNE > Firma de curatenie obtine multiple certificate ISO

Certificari ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 pentru Ryan’s Cleaning Event Specialists

Certification Europe a certificat recent compania Ryan’s Cleaning Event Specialists conform celor mai bune practici de management al mediului, calitatii, sanatatii si securitatii

Dublin, Irlanda. 30 aprilie 2012. Ryan’s Cleaning Event Specialists si-au sarbatorit de curand tripla realizare – obtinerea certificarilor internationale acordate de Certification Europe la Fairyhouse Racecourse, Meath, Irlanda. Organismul de certificare ISO Certification Europe a auditat sistemele de management ale companie in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001 (pentru calitate), ISO 14001 (pentru mediu) si OHSAS 18001 (pentru sanatatea si siguranta angajatilor).

Pentru a obtine certificarile ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001, Ryan’s Cleaning Event Specialists au trecut printr-o serie de audituri voluntare efectuate de organismul de certificare Certification Europe.

In discursul sau din cadrul ceremoniei de acordare a certificatelor ISO, Ciarán O’Malley, director de dezvoltare a afacerii la Certification Europe, a declarat: “Obtinerea acestor certificari arata ca Ryan’s Cleaning Event Specialist functioneaza pe baza celor mai bune practici internationale de management al calitatii, mediului, sanatatii si sigurantei. Aceasta tripla certificare confirma cu adevarat ca Ryan’s Cleaning Event Specialists este o companie care se axeaza pe clienti, este o companie constienta de problemele mediului si, in acelasi timp, o companie sigura pentru care se poate lucra.”

ISO 9001 este probabil cel mai recunoscut standard din lume, peste un milion de companii certificandu-se ISO 9001 pana in prezent. Pentru a fi in conformitate cu ISO 9001, Ryan’s Cleaning Event Specialists si-a dezvoltat protocoale si proceduri robuste ale calitatii, prin care s-a asigurat ca nevoile clientilor sai sunt indeplinite si ca prestarea de servicii se desfasura la cel mai inalt standard. O organizatie nu ar fi capabila sa obtina certificarea ISO 9001 fara a beneficia de angajamentul conducerii superioare fata de calitate si satisfactia clientilor.

Standardul de management al mediului ISO 14001 i-a impus companiei sa isi elaboreze o politica de mediu si sa analizeze impactul organizatiei asupra mediului inconjurator. Compania si-a asumat apoi angajamentul de a-si reduce amprenta de carbon, iar certificarea dovedeste seriorizitatea acestuia.

Standardul ISO 14001 ajuta organizatorii de evenimente la scara mare sa identifice Ryan’s Cleaning drept o optiune ecologista pentru proiectele lor de curatenie.

Standardul OHSAS 18001, emis in anul 2007, reprezinta o serie de cerinte pentru sistemul de bune practici la locul de munca in privinta sanatatii si securitatii. Certificarea OHSAS 18001 subliniaza faptul ca Ryan’s Cleaning si-a implementat practici riguroase de siguranta in munca, evaluandu-si riscurile si respectand cerintele legislative in vigoare.

Directorul general Pat Ryan a declarat si el: “Suntem incantati ca am obtinut certificarile si ne straduim sa ne imbunatatim practicile de afaceri si impactul pe care il avem asupra mediului. Suntem de-abia cea de-a doua firma de curatenie din Irlanda care detine aceste trei certificari si care a castigat de curand premiul de mediu pe 2012 al Asociatiei Firmelor Mici, ceea ce este inca o dovada a dedicarii noastre.”

Compania Ryan’s Cleaning Event Specialists a fost infiintata in 1997 si ofera servicii de curatenie la evenimente in Marea Britanie si in Irlanda. Compania are o baza importanta de clienti, incluzand organizatii ca O2, Bord Gáis Energy Theatre si Dublin Zoo. Ea isi mai ofera serviciile de curatenie si cu ocazia unor evenimente care au loc la nivel national. Compania din Tipperary s-a extins in Regatul Unit in 2005 si ofera servicii la evenimente de calitate, festivaluri, concerte etc.; compania va fi prezenta si la Jocurile Olimpice care au loc la Londra in luna iunie. Pentru mai multe informatii, accesati www.ryanseventclean.ie.

› Firma de curatenie obtine multiple certificate ISO