Home > Stiri EXTERNE > Firma de reparatii produse electronice, certificata OHSAS 18001

Groveport, Ohio. 20 septembrie 2012. Specialistul in repararea produselor electronice Pinnacle Data Systems, Inc., o companie Avnet, a primit recomandarea de certificare OHSAS 18001 (sanatete si securitate ocupationala) pentru locatia sa din Groveport, Ohio.

Parte a departamentului de servicii dedicate pietei secundare din cadrul Avnet Integrated, Pinnacle Data Systems este un furnizor mondial de servicii de design tehnic si servicii de reparatii ale echipamentelor originale aflate sau nu in perioada de garantie.

OHSAS 18001 este o specificatie de evaluare recunoscuta la nivel international, dedicata sistemelor de management al sanatatii si securitatii ocupationale. OHSAS promoveaza un mediu de lucru sigur si sanatos, punand la dispozitie un cadru care le permite organizatiilor sa isi reduca potentialul de accidentare si sa isi imbunatateasca performanta generala.

Pinnacle Data Systems a inceput implementarea standardului in ianuarie 2012 si a realizat o evaluare a riscurilor si o identificare a pericolelor conform OHSAS 18001 in prima jumatate a anului pentru a se pregati de audit, care a avut loc luna trecuta.

Certificarea OHSAS 18001 se adauga unei liste impresionante de certificari detinute de aceasta locatie, care include certificari ale unor standarde internationale ca ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 13485:2003 sau TL 9000.

“Aceasta certificare OHSAS 18001 ne demonstreaza angajamentul continuu fata de siguranta mediului nostru de lucru si fata de sanatatea angajatilor nostri. In plus, ea contribuie la construirea pozitiei noastre de lideri si la reputatia mondiala a organizatiei noastre,”

a declarat John Bair, presedintele Pinnacle Data Systems, Inc.

Avnet Integrated ofera solutii totale pentru nevoile pietei secundare a produselor electronice fabricate de producatorii de echipamente originale, ale furnizorilor de service si ale corporatiilor. Capacitatile companiei includ servicii tehnice de teren, de reconditionare a produselor, de eliminare, recomercializare si reciclare. Avnet, Inc., o companie din topul Fortune 500, este unul dintre cei mai mari distribuitori mondiali de piese electronice si pentru calculatoare si de tehnologie integrata. In anul fiscal incheiat pe 30 iunie 2012, Avnet a avut venituri de 25,7 miliarde $.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.avnet.com si www.pinnacle.com.

› Firma de reparatii produse electronice, certificata OHSAS 18001