Home > Stiri EXTERNE > Firma de servicii financiare, certificata ISO 22301

O firma de servicii financiare din Bahrain obtine noua certificare ISO 22301 pentru continuitatea afacerii

Manama, Bahrain. 13 septembrie 2012. Firma Arab Financial Services (AFS), furnizoare de servicii externalizate privind platile electronice si datele financiare ale consumatorilor, a devenit una dintre primele organizatii la nivel mondial care a obtinut prestigioasa certificare ISO 22301, potrivit unui comunicat de presa de ieri.

Directorul general AFS, B Chandrasekhar, a spus ca ISO 22301:2012, lansat in luna mai, este standardul international pentru managementul continuitatii afacerii.

“Certificarea ISO 22301 este o dovada a hotararii noastre si a angajamentului pe care ni l-am asumat fata de clienti, de a asigura cat mai putine intreruperi in serviciile pe care le oferim,” a spus el.
“AFS se mandreste cu faptul ca este printre primele organizatii care au obtinut aceasta certificare. Ne dam seama de importanta de a le oferi clientilor nostri asigurari despre capacitatea de rezistenta a operatiunilor noastre,” a adaugat el.

El a mai spus ca certificarea ISO 22301 este o recunoastere a devotamentului aratat de AFS clientilor sai, care au avut incredere in serviciile companiei.

AFS a fost ajutata in aceasta initiativa importanta de Paladion Networks, cea mai recunoscuta firma de consultanta din regiune in ceea ce priveste gestionarea riscurilor care ameninta informatiile.

Domeniul certificarii ISO 22301 acopera toate serviciile esentiale oferite de AFS, cum sunt cele de prelucrare a datelor si a platilor, personalizarea cardurilor si serviciul clienti fara intrerupere la dispozitia bancilor si a institutiilor financiare.

Vicepresedintele executiv Paladion Networks, Firosh Ummer, a spus ca AFS a obtinut certificarea ISO 22301 datorita experientei sale in securitatea informatiei si a personalului calificat pe care il detine. Mai multe informatii la adresa: www.afs.com.bh.

› Firma de servicii financiare, certificata ISO 22301