Home > Stiri EXTERNE > Food Laboratory castiga acreditarea ISO 17025

Firma de testare a alimentelor si bauturilor obtine acreditare ISO 17025

12 septembrie 2012. Firma de consultanta si de testare a alimentelor si bauturilor National Food Laboratory LLC (NFL) a primit acreditarea ISO/IEC 17025:2005 pentru centrul sau tehnic din Livermore, California.

Aceasta acreditare ISO 17025 recunoscuta international confirma faptul ca NFL detine un sistem de management al calitatii si aplica cerintele tehnice necesare furnizarii de rezultate constante, fiabile si precise ale testelor. Angajamentul NFL fata de calitate, impreuna cu noile politici, proceduri si practici de operare demonstreaza in mod clar ca laboratoarele NFL functioneaza la cele mai inalte standarde consacrate pe plan mondial.

Kevin Waters, presedintele si directorul de operatiuni NFL, a mentionat:

“De-a lungul anilor, ne-am mandrit mereu cu sistemele noastre exceptionale de management si cu nivelul serviciilor oferite clientilor nostri. Acum detinem o acreditare oficiala care atesta calitatea proceselor de testare aplicate de NFL si cerintele noastre tehnice.”

Deoarece industria alimentelor si bauturilor se pregateste pentru Legea modernizarii sigurantei alimentare (FSMA), iar preocuparile privind calitatea si siguranta alimentelor sunt in continua crestere, pachetul de servicii NFL de consultata si testare a sigurantei si calitatii alimentelor se bucura de o cerere ridicata din partea pietei.

“Acreditarea ISO 17025 pentru testarile microbiologice si chimice confirma ca avem implementate procesele prin care sa raspundem nevoilor de testare ale clientilor nostri,” a declarat Julie Hill, vicepresedinta, departamentul de chimie NFL.

NFL a fost acreditat de A2LA ca fiind in conformitate cu cerintele ISO 17025 si cu liniile directoare privind acreditarea internationala a laboratoarelor care realizeaza analize microbiologice si chimice ale alimentelor si medicamentelor. National Food Laboratory participa la numeroase programe de certificare si testare, cum sunt American Proficiency Institute, AOAC, FAPAS si altele.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina web www.thenfl.com.

› Food Laboratory castiga acreditarea ISO 17025