Home > Stiri EXTERNE > Fuller-Davies obtine certificarea ISO 14001

23 februarie 2011 – Firma producatoare de materiale publicitare inscriptionate Fuller-Davies a devenit certificata ISO 14001 intr-o incercare de a-si spori imaginea printr-o viziune pozitiva asupra protectiei mediului si raspunzand cerintelor clientilor.

Compania aflata in Ipswich poseda deja certificarile FSC si PEFC, si foloseste hartie cu continut echilibrat de carbon, cerneluri vegetale si opereaza cu prese cu alcool redus.

James Robinson, director de vanzari, a declarat:

“Obtinerea ISO 14001 a necesitat mult efort, dar noi deja aveam o mare parte din lucrurile care ne trebuiau. Am dorit sa avem acest standard certificat ca urmare a sugestiilor clientilor, si deja ne indreptam pe o cale ecologista.”

Afacerea cu 25 de angajati are o cifra de afaceri de 3 milioane de lire sterline si opereaza in sectoarele publicitatii, editorial, productiei si comertului cu amanuntul.

Directorul general Neil Stones a declarat: “Credem cu tarie in tiparirea si imprimarea care protejeaza mediul si dorim ca clientii nostri sa simta ca sunt pe maini bune cand ne incredinteaza lucrarile lor.”

› Fuller-Davies obtine certificarea ISO 14001