Home > Stiri EXTERNE > Furnizor de servicii de salarizare certificat ISO 27001

Furnizorul de servicii de salarizare pentru corporatii, Bond Payroll Services, isi asuma o obligatie fata de protectia datelor si serviciul clienti prin obtinerea acreditarii ISO 27001

Adaugarea certificarii ISO 27001 : 2005 pentru securitatea informatiei la deja existenta acreditare ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii consolideaza angajamentul furnizorului de servicii de salarizare pentru corporatii, Bond Payroll Services, fata de imbunatatirea serviciilor sale.

Worthing, Anglia, 27 iunie 2011. Bond Payroll Services, furnizorul de servicii de salarizare, a fost acreditat cu standardul international recunoscut pentru securitatea informatie ISO 27001 : 2005. Sprijinirea celor mai bune practici demonstreaza determinarea neintrerupta a Bond Payroll Services de a-si imbunatati solutiile si politicile de maxim respect privind datele incredintate de clienti. Aceasta este cea de-a doua acreditare ISO obtinuta de Bond Payroll Services in ultimii doi ani, dat fiind faptul ca, in 2009, compania mai obtinuse si certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii – care asigura satisfactia constanta a clientilor prin aplicarea unor procese riguroase.

Bond Payroll Services ofera solutii externalizate de salarizare organizatiilor care nu doresc sau nu au posibilitatea sa se ocupe singure de acest aspect. Folosind software-ul Bond, care este acreditat de HM Revenue & Customs, serviciul efectiv devine departamentul de salarizare al organizatiei respective, un serviciu de incredere si foarte sigur.

Les Jones, auditor sef la IQS UK, a condus procesul de audit ISO in cadrul Bond Payroll Services si comenteaza: “Am fost impresionat in mod corespunzator de profesionalismul echipei Bond Payroll Services si de abordarea lor proactiva fata de afacere. Bond Payroll Services a demonstrat indeplinirea cerintelor necesare pentru a obtine certificarea deplina ISO 27001:2005, ca, de exemplu, securizarea sediului lor, a sistemelor de computere si a accesului la documente confidentiale, asigurarea continuitatii afacerii si utilizarea de masini cu taietura transversala pentru a distruge documentele importante dupa ce au fost folosite . Cerintele standardului includ politici si proceduri aplicabile in intreaga organizatie pentru protejarea informatiei si un nivel inalt de integrare intre departamentele interne si organismele exterioare, inclusiv clientii, pentru a garanta ca riscurile si vulnerabilitatile sunt mai bine intelese, luandu-se masuri impotriva lor.”

Neil Lagden, directorul Bond Payroll Services, comenteaza:

“In calitate de furnizor de servicii de salarizare pentru corporatii, prima noastra grija a fost dintotdeauna satisfactia clientilor. Fiind acreditati ISO 9001 : 2008 in urma cu doi ani, ne doream sa ne extindem fiabilitatea serviciilor si nivelul de incredere pe care il generam pe piata, deci am fost absolut hotarati sa dobandim certificarea standardului pentru securitatea informatiei in acest scop.”

Lagden continua: “Natura solutiilor de salarizare pe care le oferim implica faptul ca avem acces zi de zi la cele mai confidentiale date financiare ale clientilor nostri, prin urmare acordam o importanta capitala nu numai pastrarii informatiilor intr-o maniera adecvata, ci si accesului la ele, care trebuie sa fie gestionat, mentinut si documentat in mod corect. Atingand acest standard ISO 27001, am fost capabili sa le dovedim clientilor nostri, ca si posibililor clienti, ca serviciile noastre sunt pregatite sa manuiasca in cel mai sigur mod posibil datele incredintate noua.”

Tim Richards, director general la Bond International Software, concluzioneaza: “Unul din motivele cheie ale ezitarii de a apela la externalizare in cazul salarizarilor este lipsa de incredere in securitatea datelor oferita de furnizor si dubiile asupra respectului aratat fata de informatiile clientului. Securitatea informatiei este, cert, un lucru care nu poate fi ignorat ori tratat cu usurinta. Acreditarea noastra ISO 27001:2005 reprezinta o dovada clara pentru Bond Payroll Services, prin care le putem demonstra clientilor nostri ca, prin intermediul serviciilor noastre de salarizare externalizata, datele lor se afla tot timpul in siguranta, noi luandu-ne un angajament continuu de a atinge cele mai inalte standarde ale bunelor practici.”
Vizitati http://www.bondpayrollservices.com/ si http://www.bondadapt.com pentru mai multe informatii.

› Furnizor de servicii de salarizare certificat ISO 27001