Home > Stiri EXTERNE > Furnizor de servicii de suport software certificat ISO

Rimini Street devine primul furnizor de terta parte de servicii de suport software pentru intreprinderi, certificat ISO

7 septembrie 2011. Rimini Street, Inc., lider in furnizarea de mentenanta si de suport al software-ului pentru intreprinderi, inclusiv pentru programele software ale Oracle Corporation Siebel, PeopleSoft, JD Edwards si E-Business Suite, si pentru programele software SAP AG, a anuntat astazi ca a devenit primul si singurul furnizor de terta parte de suport pentru intreprinderi care a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii.

Certificarea ISO este recunoscuta ca standardul din domeniu pentru sistemele de management al calitatii si are ca cerinta evaluarea de catre un organism de audit independent si acreditat. Procesul de certificare, incheiat in colaborare cu prestigiosul auditor independent al companiei, Autoritatea Nationala a Standardelor din Irlanda, verifica daca procesele amanuntite din zonele relevante ale afacerii sunt analizate, monitorizate continuu si imbunatatite, pentru a garanta ca serviciile si produsele asociate sunt furnizate consecvent intr-un regim de excelenta.

Evaluarea s-a concentrat asupra unei game largi de cerinte, dintre care enumeram: angajamentul conducerii fata de calitate, atentia acordata clientilor, caracterul adecvat al resurselor organizatiei, formarea angajatilor, gestionarea proceselor, planificarea calitatii, proiectarea, achizitionarea, monitorizarea si masurarea proceselor, implementarea proceselor in vederea strangerii de feedback de la clienti si utilizarea acestui feedback pentru a lua masuri corective, preventive si de imbunatatire. Certificarea ISO obtinuta de Rimini Street face parte din angajamentul luat de companie fata de dezvoltarea si executarea celor mai bune procese pentru a garanta clientilor ca primesc servicii prompte si de o inalta calitate.

“Capacitatea de raspuns si calitatea suportului acordat de Rimini Street au fost impresionante,” a spus Joel Gibbons, director responsabil cu sistemele intreprinderii la National Future Farmers of America (FFA) Organization. “Echipa Rimini Street este extrem de bine pregatita si are experienta necesara rezolvarii constante a oricarei probleme, in cel mai scurt timp. FFA are incredere ca, in calitate de partener de afaceri certificat ISO, Rimini Street va continua isi sa mentina cea mai inalta eficienta si capacitate de raspuns. N-am putea fi mai fericiti multumita sprijinului pe care il primim de la Rimini Street.”

“Sa devenim primii si singurii furnizori de terta parte de servicii de suport software certificati ISO este o realizare importanta in angajamentul fata de calitate pe care l-am luat pentru clientii nostri globali,” a spus Brian Slepko, vicepresedinte Rimini Street. “Rimini Street s-a dedicat dintotdeauna folosirii proceselor de ultima ora in vederea furnizarii de bunuri de cea mai inalta calitate si de servicii extrem de rapide clientilor nostri. Obtinerea certificarii ISO diferentiaza si mai mult Rimini Street ca pe un lider in furnizarea de terta parte de servicii de suport software pentru intreprinderi.”

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.riministreet.com.

› Furnizor de servicii de suport software certificat ISO