Home > Stiri EXTERNE > Furnizor de software se recertifica ISO 9001

Reksoft si-a finalizat auditul de recertificare ISO 9001:2008

Sankt Petersburg, Rusia. 9 august 2012. Reksoft, lider in furnizarea de dezvoltare externalizata de software in Europa de Est si parte a Technoserv Group, a anuntat astazi ca s-a recertificat cu succes conform ISO 9001:2008.

Reksoft a considerat dintotdeaua ca un sistem eficient de management al calitatii trebuie sa stea la baza tuturor operatiunilor sale. Acesta este motivul pentru care, in anul 2000, Reksoft a devenit prima firma IT din Rusia care si-a implementat standardul ISO 9001:1994, urmat de audituri consecutive de recertificare din trei in trei ani. Auditul de recertificare din 2012, realizat de AFNOR (Franta), a confirmat faptul ca sistemul calitatii aplicat de Reksoft este in conformitate cu standardul ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii.

“ISO 9001 reprezinta increderea auditorului ca Reksoft respecta cele mai stricte standarde ale calitatii si este o dovada ca suntem un furnizor de servicii IT fiabile. Credem ca este extrem de important pentru noi sa ne pastram aceste criterii riguroase in privinta calitatii si implicam toti membrii echipei in imbunatatirea sistemului de management al calitatii la toate nivelurile de activitate ale Reksoft. Aceste masuri ii dau posibilitatea companiei de a furniza servicii software de calitate si la timp, corespunzatoare asteptarilor clientilor,” a comentat Yulian Larionov, director de calitate la Reksoft.

“Aceasta a fost cea de-a treia oara cand ANFOR a certificat sistemul calitatii de la Reksoft potrivit standardelor ISO. De fiecare data, suntem martorii unor stradanii exceptionale atat din partea conducerii superioare, cat si a angajatilor, de a imbunatati operatiunile sistemului calitatii cu ocazia fiecarui proiect dezvoltat de Reksoft. Acest lucru este o dovada clara a abordarii proactive pe care compania si-a asumat-o fata de implementarea celor mai inalte standarde ale calitatii,” a declarat Vladimir Mayorov din partea ANFOR.

Reksoft ramane deocamdata si singura companie de servicii IT din Rusia cu toate procesele de dezvoltare de software evaluate ca fiind in conformitate cu cel mai inalt nivel al Capability Maturity Model (CMMi Level 5). Pentru mai multe informatii, vizitati www.reksoft.com.

› Furnizor de software se recertifica ISO 9001