Home > Stiri EXTERNE > Furnizor de solutii logistice certificat ISO si OHSAS 18001

Agility primeste certificarile ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001

Ho Chi Minh City, Vietnam. 27 martie 2012. Agility Public Warehousing Company KSC, un furnizor mondial de varf de solutii logistice, a primit recent certificarile internationale ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii, ISO 14001:2004 pentru sistemul de management al mediului si OHSAS 18001:2007 pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale pentru locatiile sale din Ho Chi Minh City, Hanoi, Danang si Bac Ninh.

“Suntem foarte mandri ca am primit aceste certificari,” a declarat Michel Khaou, directorul general Agility in Indochina. “Ele ne consolideaza si mai mult pozitia de important furnizor de logistica in Vietnam si demonstreaza ca le putem oferi clientilor solutii logistice de inalta calitate, inovatoare si fiabile, reducandu-ne, in acelasi timp, impactul operatiunilor noastre cotidiene asupra mediului.”

Certificatele de conformitate au fost inmanate reprezentantilor Agility de organismul de certificare ISO SGS ca recunoastere a standardelor de management aplicate de companie si a eforturilor de a implementa, mentine si imbunatati sisteme de management adecvate, in acord cu cele mai bune practici internationale. SGS este una dintre cele mai importante companii de inspectie, verificare, testare si certificare la nivel mondial.

“Pentru noi este o prioritate sa implementam sisteme de management al calitatii (ISO 9001), mediului (ISO 14001), sanatatii si sigurantei in munca (OHSAS 18001) in toate locatiile noastre, deoarece acestea reflecta angajamentul nostru fata de spiritul civic corporativ si fata de dezvoltarea durabila,” a spus si Hans Hickler, presedintele consiliului de administratie Agility din Asia Pacific. “Ca organizatie, ne straduim constant sa ne imbunatatim mediul pentru a sprijini siguranta si sustenabilitatea asa cum sunt ele definite de nevoile si de asteptarile clientilor si partenerilor nostri si de ale celorlalte parti interesate.”

Puteti consulta informatii suplimentare despre capacitatile Agility Vietnam vizitand http://directory.agilityportal.com/directory/index.php/country/view/id/15.

Inca de la inceputurile sale pe pietele emergente, Agility ofera un plus de eficienta lanturilor de aprovizionare in unele dintre cele mai competitive medii de pe glob, prin servicii personale inegalabile, prin amprenta globala si prin capacitati personalizate atat in tarile dezvoltate, cat si in cele in curs de dezvoltare. Fiind o companie tranzactionata public, Agility este unul dintre cei mai mari furnizori de logistica integrata din lume, cu profituri anuale de aproape 6 miliarde de dolari si cu peste 22000 de angajati in cele 550 de sedii din 100 de tari.

› Furnizor de solutii logistice certificat ISO si OHSAS 18001