Home > Stiri EXTERNE > GAL Aviation obtine certificare AS9100B

13 iulie 2011. GAL Aviation Inc, un membru al grupului de companii GAL din Ottawa, Ontario, a primit certificarea AS9100B pentru sistemul de management al calitatii din partea ANAB/National Quality Assurance (NQA) Canada. Auditul pentru certificarea AS9100 editia C a fost confirmat pentru primavara lui 2012.

“Combinand standardele de calitate certificabile, talentul si anii de experienta in gestionarea operatiilor si in dezvoltarea afacerilor, echipa GAL Aviation se dedica crearii unei cai noi si revolutionare de a face afaceri,” a spus presedintele GAL Aviation, Guy Lapierre. “Primirea certificarii AS9100 editia B ne valideaza angajamentul de a oferi calitate premium si fiabilitate clientilor nostri.”

Cu exceptionalul scor de 100%, GAL a indeplinit riguroasele cerinte ale sistemului de management al calitatii, garantand implementarea unor sisteme de monitorizare oficiala a tendintelor satisfactiei clientilor si indeplinirea cerintelor aerospatiale privind competenta si administrarea masurilor de control al calitatii. GAL pune accentul si pe consolidarea pozitiei sale prin punerea la dispozitie a unui mediu intelectual in care maiestria si experienta angajatilor sa continue sa se dezvolte.

Certificarea se aplica si procedurilor de productie folosite de GAL in unitatea lor de 40000 de picioare patrate, complet echipata, din St. Joseph de Beauce, in apropiere de Quebec City, unde principalele activitati includ fabricarea si asamblarea partilor interioare destinate aparatelor de zbor.

sursa: www.aviation.ca/

› GAL Aviation obtine certificare AS9100B