Home > Stiri EXTERNE > GENEWIZ obtine certificarea ISO 9001

GENEWIZ obtine certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

South Plainfield, New Jersey. 4 august 2011. GENEWIZ, Inc., lider mondial in furnizarea de servicii ADN, a primit recent certificarea sistemului de management al calitatii emisa de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) pentru unitatea sa din Suzhou, China. Aceasta certificare adevereste dedicarea de care da dovada GENEWIZ fata de furnizarea celor mai calitative servicii si celei mai bune valori in general.

“Sistemul calitatii ISO 9001 implementat de GENEWIZ a fost elaborat in scopul garantarii calitatii inerente in toate aspectele serviciilor ADN, inclusiv a serviciilor de succesiune ADN, a serviciilor de sinteza genetica, ca si a altor servicii de biologie moleculara,” a declarat Steve Sun, presedintele GENEWIZ. “Prin sistemul calitatii la care am aderat, GENEWIZ ofera calitate prin design, garantii si infrastructura pentru toti clientii nostri.”

O indicatie a angajamentului GENEWIZ fata de calitate, ISO 9001:2008 este o certificare voluntara recunoscand excelenta operationala si standardele calitatii. Bazandu-se pe sistemul calitatii adoptat de GENEWIZ, certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii nu pune accentul numai pe calitatea proceselor si procedurilor unei organizatii, ci scoate in evidenta si importanta eficientei organizatorice si a imbunatatirii continue.

“Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 scoate in evidenta calitatea serviciilor si a rezultatelor pe care GENEWIZ le ofera clientilor,” a remarcat Ping Yang, director general al GENEWIZ China. “Misiunea noastra de a avansa si de a accelera stiinta vietii prin furnizarea de servicii de incredere si de inalta calitate ramane primordiala in sinteza genetica GENEWIZ, ca si in toate serviciile noastre.”

GENEWIZ are parteneriate cu institutii farmaceutice, clinice, biotehnologice, academice si guvernamentale. Pentru mai mai multe informatii, vizitati www.genewiz.com.

› GENEWIZ obtine certificarea ISO 9001