Home > Stiri EXTERNE > GM obtine recertificarea ISO 14001 de mediu

General Motors Argentina s-a recertificat ISO 14001 (managementul mediului)

General Motors Argentina a obtinut recertificarea sistemului sau de management al mediului conform indrumarilor standardului international ISO 14001. Prin auditul efectuat de organismul de certificare ISO Bureau Veritas, s-a constatat ca sistemul de management al mediului continua sa fie implementat in acord cu cerintele acestui standard, compania evoluand gratie imbunatatirilor continue .

In 1999, GM Argentina si-a certificat pentru prima data sistemul de management al mediului in conformitate cu standardul international ISO 14001, ca urmare a unor audituri incheiate cu succes in aceasta directie.

“Politica noastra in ceea ce priveste protectia mediului impune celor 3300 de angajati care lucreaza la General Motors Argentina sa se supuna programului de management al mediului. Suntem foarte mandri de rezultatele pe care le-am obtinut, deoarece ne-am atins obiectivele propuse cu ajutorul tuturor celor implicati in proces”, a comentat Norberto Tinazzo, responsabil cu mediul in cadrul GM Argentina. Pentru mai multe informatii, vizitati www.generalmotors.com.ar.

› GM obtine recertificarea ISO 14001 de mediu