Home > Stiri EXTERNE > Grup de companii obtine certificarea ISO 9001

AC Holding obtine certificatul ISO 9001 pentru managementul calitatii

Liban, 27 septembrie 2012. AC Holding, un grup dinamic de companii, cu peste 500 angajati, care isi desfasoara activitatea in Levant din 1979, incluzandu-l si pe distribuitorul oficial Samsung Electronics, unul dintre liderii mondiali in tehnologia digitala si produsele electronice de consum, a anuntat ca a primit de curand prestigioasa certificare ISO 9001.

Aceasta certificare internationala demonstreaza angajamentul asumat de AC Holding in privinta proceselor orientate catre clienti, care ajuta la furnizarea unor produse de calitate, la executarea livrarilor la timp si la depasirea asteptarilor clientilor si dovedeste rolul important jucat de acest grup de companii pe piata libaneza in momentul de fata.

Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 atesta implementarea unui sistem de management care pune accentul pe angajati si pe modul in care departamentele interactioneaza intre ele.

Comentand pe marginea certificarii, dl Antoine Cherfane, presedintele AC Holding, a spus: “Este o mare bucurie pentru noi sa ne aflam printre companiile de top din intreaga lume care isi implementeaza in prezent standardul ISO 9001. Aceasta noua certificare este un punct de reper important in istoricul AC Holding si demonstreaza angajamentul neintrerupt al companiilor noastre de a ne concentra asupra clientilor si de a ne imbunatati continuu metodele. Acesta este primul dintre angajamentele noastre, iar acum depunem eforturi pentru a ne implementa si initiative de responsabilitate sociala corporativa.”

ISO 9001:2008 este considerat pe plan mondial drept cel mai cuprinzator standard pentru practicile si sistemele de management al calitatii. El a fost publicat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), o organizatie alcatuita din organismele nationale de standardizare din peste 175 tari, o autoritate recunoscuta in privinta standardelor referitoare la calitate.

ISO 9001 se axeaza pe definirea si indeplinirea cerintelor clientilor in privinta calitatii, pe utilizarea datelor pentru a analiza procesele, pe indeplinirea cerintelor de reglementare aplicabile, pe cresterea satisfactiei clientilor si pe imbunatatirea continua a performantei companiilor.

Presedintele AC Holding a adaugat: “Faptul ca ne-am implementat procese certificate ne ajuta sa garantam ca serviciile nostre nu numai ca isi vor mentine nivelurile consacrate de excelenta, dar vor si continua sa se imbunatateasca pe termen lung intr-un mod profesionist. Satisfactia clientilor continua sa reprezinte obiectivul esential al tuturor companiilor apartinand AC Holding, iar aceasta certificare demonstreaza cat de mult ne dedicam calitatii cu ajutorul unui sistem riguros de management.”
Pentru mai multe informatii, vizitati www.ac-holding.net.

› Grup de companii obtine certificarea ISO 9001