Home > Stiri EXTERNE > Incinte septice fara contaminanti cu ajutorul ISO

Incinte septice fara contaminanti cu ajutorul noii colectii online de standarde ISO

O noua colectie online de standarde ISO va ajuta sa eliminati riscurile asupra proceselor de fabricatie, cauzate de contaminarile accidentale. Contoland contaminarile contribuiti la crearea unor produse sigure si stabile. Pentru acest deziderat puteti folosi cea mai noua colectie de standarde ISO cu privire la incintele septice si tehnologiile de control al contaminarilor.

De la facilitatile medicale la fabricantii de circuite electronice integrate, sute de milioane de incinte sterile cu atmosfera controlata sunt folosite de o multitudine de organizatii economice. In cazul acestora atingerea celui mai inalt nivel de curatenie si igiena este de o importanta vitala. Avand aplicatii diverse, de la statii de lucru de mica amploare la facilitati industriale sofisticate, noua colectie online va ofera dintr-o singura sursa cele mai noi informatii cu privire la incintele septice si la controlul ambientului.

Noua colectie contine peste 10 standarde proiectate pentru a furniza o analiza de detaliu a practicilor necesare pentru eliminarea contaminarii sau pentru minimizarea probabilitatii aparitiei ei, in vederea atingerii celui mai inalt nivel de calitate al produsului finit .

In cadrul colectiei sunt abordate conceptele de curatenie si igiena si efectele acestora asupra rezultatelor unui proces, reflectand cele mai noi realizari, privite atat din punct de vedere stiintific cat si practic. In cadrul colectiei sunt acoperite urmatoarele domenii:
• Contaminantii si modalitatile lor de determinare
• Incinte si zone septice
• Curatirea si decontaminarea
• Imbracamintea pentru zonele septice
• Impactul factorului uman asupra curateniei

Fie ca este vorba de un tehnician echipat cu un costum izolat ermetic sau de un om de stiinta dintr-un laborator cu atmosfera controlata, orice activitate care are tangenta cu incintele cu atmosfera controlata va beneficia de noua colectie, indiferent de complexitatea domeniului in care activeaza. Asadar daca sunteti in cautarea unei solutii sigure de decontaminare, care poate fi aplicata rapid si eficient, nu trebuie sa cautati mai departe; aceasta este colectia de care aveti nevoie.

Beneficiile colectiilor online

• Va puteti adapta comanda cu licente multi-utilzator sau cu abonamente lunare
• Beneficiati de continut actualizat la zi: cand este efectuata o modificare a oricarui standard inclus in colectie, documentele online se actualizeaza imediat
• Navigare usoara: navigarea in cadrul continutului standardelor nu a fost niciodata mai usoara, existand legaturi care va permit sa “sariti” de la un standard la altul imediat
• Acces universal: puteti accesa documentele de pe orice computer sau tableta, cat timp beneficiati de o conexiune la internet
Colectia completa pentru tehnologiile incintelor cu atmosfera controlata este disponibila pentru un abonament anual de 375 franci elvetieni. (conf.unui comunicat ISO)

› Incinte septice fara contaminanti cu ajutorul ISO