Home > Stiri EXTERNE > ISO 27001 pentru o Firma de servicii si solutii IT

Happiest Minds Technologies primeste certificarea ISO 27001 pentru securitatea informatiei

Bangalore, Karnataka, India. 16 august 2012. Happiest Minds Technologies, o companie de servicii si solutii IT de ultima generatie, a anuntat ca la 11 luni de la infiintarea sa a reusit a obtina certificarea standardului ISO 27001 : 2005, o specificatie internationala a celor mai bune practici aplicabile in sistemul de management al securitatii informatiei (SMSI). Aceasta certificare reafirma angajamentul de a folosi cele mai bune practici internationale de securitate a informatiei si de a-si imbunatati continuu sistemele si procesele companiei.

Directorul general IT al organismului de certificare ITES Certification, acreditat de BSI, a declarat: “Happiest Minds Technologies este una dintre putinele companii tinere care au obtinut aceasta certificare reprezentativa. Ea demonstreaza angajamentul asumat de Happiest Minds in urmarea celor mai bune practici internationale de sporire a increderii clientilor.”

Comentand pe marginea acestui eveniment remarcabil pentru compania sa, Raja Sekher, directorul departamentului de inginerie si excelenta in afaceri, a spus: “Suntem foarte mandri ca am obtinut aceasta certificare. Ea ne va permite sa ne consolidam pozitia pe piata, si ne va oferi noi oportunitati de afaceri in calitatea noastra de companie certificata ISO”.

Evaluarea aferenta certificarii ISO a fost realizata de grupul BSI, unul dintre cele mai importante organisme de standardizare si certificare din lume, care ajuta organizatiile sa transforme excelenta intr-o obisnuinta. Indeplinirea cerintelor standardului ISO/IEC 27001:2005 asigura confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiilor intr-o organizatie, ceea ce reprezinta un aspect esential pentru gestionarea riscurilor de securitate.

ISO (Organizatia Internationala pentru Standardizare) este cel mai mare dezvoltator si editor de standarde internationale din lume. Standardul ISO 27001 este un standard recunoscut pe plan mondial, dedicat sistemelor de management al securitatii informatiei. ISO 27001 specifica cerintele necesare elaborarii, implementarii, analizarii, monitorizarii, gestionarii si mentinerii unui SMSI intr-o organizatie.

Happiest Minds Technologies Pvt. Ltd. este o companie infiintata in august 2011 de catre Ashok Soota si o echipa de experti in domeniu pentru a le da posibilitatea organizatiilor sa se bucure de avantajele noilor tehnologii cum ar fi cloud computing, retelele sociale, solutiile pentru mobilitate s.a. Happiest Minds ofera servicii IT, testare si consultanta in domeniu. Pentru mai multe informatii, vizitati www.happiestminds.com.

› ISO 27001 pentru o Firma de servicii si solutii IT