Home > Stiri EXTERNE > ISO 9001 pt. Solutii de management al infrastructurii

Akibia obtine certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

Westborough, Massachusetts. 4 octombrie 2011. Akibia, lider in furnizarea de servicii de consultanta, integrare si suport destinate centrelor de date, retelelor si solutiilor de securitate, a anuntat astazi ca a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru intreaga organizatie.

Incheierea cu succes a riguroaselor proceduri ISO de testare impuse in vederea certificarii exemplica angajamentul continuu luat de Akibia fata de furnizarea de servicii la cele mai inalte standarde clientilor sai. Procesul de certificare iso 9001 a fost efectuat de EQA Limited, un organism de certificare acreditat independent.

“Tot ce facem la Akibia scoate in evidenta serviciile exceptionale si o experienta excelenta oferita clientilor. A deveni certificati ISO reprezinta o extindere naturala a angajamentului global fata de clienti si fata de imbunatatirea continua a sistemelor de management al calitatii pentru a garanta numai cea mai inalta calitate a serviciilor,” a declarat Tom Tucker, presedintele companiei Akibia.

Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 valideaza aderarea companiei la procesele si procedurile documentate care asigura imbunatatirea continua a serviciilor globale oferite clientilor. Certificarea voluntara da asigurari clientilor ca Akibia adera numai la cele mai inalte standarde ale calitatii, eficientei, sigurantei si responsabilitatii fata de mediu

Akibia, o companie Zensar (www.zensar.com), ofera solutii inovatoare de management al infrastructurii care permit companiilor de varf sa isi optimizeze, securizeze, administreze si sustina infrastructura esentiala. Akibia combina consultanta oferita de specialisti cu serviciile de integrare si suport pentru a ajuta organizatiile IT sa isi miscoreze costurile, sa isi creasca eficienta si sa gestioneze riscurile care pot aparea in centrele de date. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.akibia.com.

› ISO 9001 pt. Solutii de management al infrastructurii