Home > Stiri EXTERNE > ISO a lansat de curand sase noi clipuri

Noile clipuri ISO comunica beneficii esentiale in cateva secunde

5 octombrie 2011. ISO a lansat de curand sase noi clipuri care comunica in mai putin de un minut fiecare beneficiile pe care le aduc standardele internationale.

Fiecare clip se adreseaza unui domeniu specific in care standardele ISO vin in ajutorul mediului de afaceri si guvernamental, ca si societatii internationale, in fiecare zi:
Tarile in curs de dezvoltare;
Managementul energiei;
Mediul inconjurator;
Siguranta alimentelor;
Ingrijirea sanatatii;
Responsabilitatea sociala.

Clipurile (cu timp de rulare cuprins intre 38 si 54 de secunde), scot in relief modul in care standardele ISO ajuta la rezolvarea problemelor si la atingerea obiectivelor. Ele se incheie cu acelasi mesaj: “Increderea are un supranume recunoscut in intreaga lume. Acum il stiti si dvs. Este ISO.”

Clipurile, produse in limbile engleza si franceza, pot fi vizionate pe site-ul ISO sau pe canalul ISO de pe YouTube (www.youtube.com/PlanetISO) sau pe iTunes. Ele pot fi descarcate si ca fisiere m4v de pe ISO Store (http://www.iso.org/iso/publications_and_e-products/about_iso.htm#PUB100284) pentru a fi vizionate pe platforme iOS (iPhone, iPad si iPod). In plus, ele mai sunt disponibile si pe un DVD ISO intitulat Videos 2. Acest DVD este disponibil gratuit (exceptand cheltuielile de ambalare si tariful postal) la Secretariatul central ISO; mai poate fi obtinut si de la institutele nationale membre ISO (ASRO in Romania).

Noile clipuri scurte urmeaza celor doua mai lungi (cu timp de rulare de 2 minute si 5 secunde fiecare) lansate de ISO in decembrie 2010 – unul destinat marelui public (http://www.youtube.com/watch?v=AYBVTeqKahk&feature=youtu.be), iar celalalt, audientei din mediul de afaceri si guvernamental (http://www.youtube.com/watch?v=uJLVSTQ9jww&feature=youtu.be) – comunicand modul in care standardele ajuta oamenii in toate aspectele vietii cotidiene si in care ofera organizatiilor instrumente de asistenta in imbunatatirea tuturor aspectelor functionarii lor.

Pentru institutele nationale membre ISO, clipurile pot fi livrate si ca fisiere fara vocea naratorului, si cu sau fara indicatiile vizuale privind standardele ISO, astfel incat membrii ISO sa poata adapta clipurile adaugand vocea naratorului in propria limba si indicatii referitoare la adoptarile nationale ale standardelor. In aceasta directie, contactati Comm-Graphics@iso.org.

Toate clipurile la care se face referire mai sus au fost produse de serviciul de comunicatii al departamentului de marketing, comunicare si informare ale Secretariatului central ISO. sursa: www.iso.org

› ISO a lansat de curand sase noi clipuri