Home > Stiri EXTERNE > ISO mentioneaza grupul Barnes pentru eforturile sale de a proteja mediul

Organizatia Internationala pentru Standardizare mentioneaza grupul Barnes pentru eforturile sale de a proteja mediul prin ISO 14001

Barnes Aerospace din Bristol a obtinut una dintre cele mai inalte certificari din industrie privitoare la mediu pentru angajamentul sau de a limita orice impact negativ asupra mediului in cadrul operatiilor sale.

Divizia de inspectii tehnice si reparatii ale componentelor a grupului Barnes Group Inc. este certificata cu ISO 14001 :2004 la doua sucursale ale sale din Lansing, Michigan, si Ogden, Utah.

Aceasta certificare ISO 14001 pentru un sistem de management al mediului care vine din partea Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO) isi are originile in eforturile grupului Barnes de a reduce consumul de gaze naturale, electricitate si apa, ca si de a diminua cantitatea de deseuri neinflamabile si de a procesa reziduurile.

Ambele facilitati si-au imbunatatit liniile de curatare chimica pentru a reduce impactul asupra mediului, a declarat compania.

Presedintele Barnes Aerospace Brent Wiberg a spus intr-o declaratie de presa ca eforturile companiei nu sunt bune numai pentru mediu, ci si pentru companie, deoarece ” clientii nostri isi doresc parteneriate cu furnizori care demonstreaza un angajament clar catre practicile sanatoase de protectie a mediului”.
Sursa : www.hartfordbusiness.com

› ISO mentioneaza grupul Barnes pentru eforturile sale de a proteja mediul