Home > Stiri EXTERNE > John Keells Logistics obtine certificare OHSAS 18001

Certificare OHSAS 18001 pentru sanatate si securitate in munca obtinuta de John Keells Logistics

3 iulie 2011. John Keells Logistics a castigat certificarea OHSAS 18001 atat pentru complexul sau de depozitare, cat si pentru cel logistic de terta parte (3PL). OHSAS (seria de evaluare pentru sanatatea si securitatea la locul de munca) este un standard international pentru unitati care beneficiaza de o siguranta sporita si de sisteme de management al sanatatii.

Aceasta certificare OHSAS 18001 a fost acordata unitatilor logistice administrate de companie, complexului 3PL din Peliyagoda si Centrului Logistic din Ja-ela, a declarat compania intr-un comunicat.

OHSAS 18001 expune cerintele unui sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale care este folosit pentru a promova un mediu de lucru sigur si sanatos prin identificarea si controlarea riscurilor legate de sanatate si de siguranta, prin reducerea potentialelor accidente, prin sprijinirea supunerii fata de legi si prin imbunatatirea performatei generale.

Pentru a spori securitatea si a indeplini cerintele specificate in standardul OHSAS 18001, JKLL si-a petrecut ultimele sase luni analizand si evaluand riscurile asociate cu operatiunile de depozitare si 3PL, luand in considerare toate aspectele functionarii afacerii, dezvoltand numeroase proceduri si oferind mai multe programe de formare adresate personalului.

In plus fata de aceasta certificare, JKLL isi antreneaza angajatii spre imbunatatirea regulata a sanatatii si a securitatii si efectueaza analize ale sigurantei la locul de munca sau evaluari ale riscului pentru a reduce la minim potentialele accidentari, transformand, astfel, compania intr-un mediu de lucru fara riscuri pentru angajatii sai.

Vizitati http://www.keellslogistics.com/ pentru a afla mai multe amanunte despre compania care isi desfasoara activitatile in Sri Lanka, India si Maldive. sursa: www.sundaytimes.lk

› John Keells Logistics obtine certificare OHSAS 18001