Home > Stiri EXTERNE > LB Finance obtine certificare ISO 9001:2008

LB Finance obtine certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii

13 iulie 2011. Activitatea companiei LB Finance din Sri Lanka a fost recunoscuta prin primirea ravnitei certificari ISO 9001:2008.

Certificarea recunoscuta international este acordata companiilor care si-au implementat sisteme de management al calitatii care indeplinesc sau depasesc standardele recunoscute de Organizatia Internationala pentru Standardizare, reprezentand inca o implinire pentru LB Finance.

LB Finance a primit certificarea ISO 9001:2008 dorita de la liderul global in servicii de inspectie, verificare, testare si certificare, SGS UK Ltd, pe 29 iunie.

Cu aceasta ocazie a avut o loc o conferinta pentru a sarbatori evenimentul, in cadrul careia directorul general SGS UK Asia Pacific, Paul House, a prezentat certificatul ISO directorului general LB Finance, Sumith Adhihetty.

Certificarea sistemului pentru managementul calitatii ISO 9001:2008 se aplica proceselor care creeaza si controleaza produsele si serviciile furnizate de o organizatie, prescriind masurile de control ale activitatilor care garanteaza ca nevoile si cerintele clientilor au fost indeplinite corespunzator.

Certificarea este o confirmare suplimentara a pachetelor financiare remarcabile oferite de LB Finance, dupa cum a precizat Paul House.

“Este admirabil ca LB Finance a obtinut aceasta certificare,” a concluzionat House, laudand eforturile echipei LB.
Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei, www.lbfinance.com. sursa: www.dailynews.lk

› LB Finance obtine certificare ISO 9001:2008