Home > Stiri EXTERNE > Lectrus obtine certificarea ISO 9001:2008

Lectrus a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru toate locatiile sale pentru proiectarea, fabricarea si integrarea in sistem electric a imprejmuirilor sale metalice la comanda

12 septembrie 2011. Lectrus Corporation, lider in integrarea in sistem electric si in fabricarea de imprejmuiri metalice la comanda, a obtinut certificarea ISO 9001:2008 pentru toate locatiile sale. Lectrus a primit certificatul sistemului de management al calitatii de la SRI Quality System Registrar “pentru proiectarea, fabricarea si integrarea in sistem electric a imprejmuirilor sale metalice la comanda.” ISO 9001 este un standard recunoscut international pentru managementul calitatii, care acorda foarte multa atentie satisfactiei clientilor, responsabilitatii manageriale, imbunatatirii continue si masurarii performantei organizatiei.

Potrivit lui A. Joseph Falcsik, vicepresedintele SRI: “Suntem multumiti sa confirmam ca Lectrus Corporation a demonstrat implementarea eficienta a unui sistem de management. Certificarea ISO 9001:2008 ofera dovezi clientilor, furnizorilor, angajatilor si comunitatii in general in favoarea angajamentului lor de a fabrica produse de calitate si de a oferi satisfactie clientilor.”

Pentru a verifica daca procesele functioneaza si daca imbunatatirea calitatii este continua, SRI Quality System Registrar a efectuat audituri ale sistemului de management al calitatii in toate unitatile Lectrus. Aceste audituri au evaluat toate zonele operatiunilor companiei – de la estimari la inginerie si productie, pana la inspectia finala, livrare si serviciile de pe teren.

Jerry Driscoll, presedintele Lectrus, a declarat: “Standardele ISO 9000 le dau organizatiilor ca Lectrus o ocazie de a-si creste valoarea fata de clienti si fata de pietele pe care le deservesc. Standardele pun foarte mult accentul pe integrarea sistemului de management al calitatii in organizatie si pe imbunatatirea continua. Ca rezultat, pastrarea certificarii ISO 9001:2008 ne va imbunatati rezultatele din afaceri, incluzand aici si satisfactia pretuitilor nostri clienti.”

SRI Quality System Registrar este un registru acreditat international pentru standardele sistemelor de management al calitatii, ca ISO 9001, AS9100, ISO/TS 16949, ISO 13485 si pentru standardele sistemelor de management al mediului, ca ISO 14001. SRI ofera, de asemenea, programe publice de formare pentru auditarea, implementarea si mentinerea acestor standarde.

Lectrus Corporation este lider in integrarea in sistem electric in Statele Unite. Compania proiecteaza, fabrica si instaleaza centre de echipament, acoperitori pentru generatoare, rezervoare de combustibili si alte ingradiri si imprejmuiri metalice la comanda care protejeaza sistemele electrice complexe. Lectrus isi desfasoara activitatea intr-o larga gama de sectoare de afaceri – ulei si gaze, curent electric, industrial, institutional, pentru a numi numai cateva. Compania are unitati in Tennessee, Texas si Dakota de Sud, acoperind peste 50 de acri si avand peste 400 de angajati. Pentru mai multe informatii despre Lectrus, vizitati www.lectrus.com.

› Lectrus obtine certificarea ISO 9001:2008