Home > Stiri EXTERNE > Lider in industria tehnologica chimica, certificat ISO

MIOX obtine certificarea ISO 9001:2008

Corporatia MIOX, lider in industria tehnologica chimica, anunta obtinerea certificarii ISO 9001 pentru managementul calitatii.

MIOX proiecteaza si fabrica echipamente care genereaza produse chimice pe baza de oxidanti, la comanda. O valoare de baza a companiei MIOX este fabricarea unor echipamente de inalta calitate, principiu care acopera toate aspectele legate de afacerile corporatiei, avand ca rezultat costuri minime cu mentenanta echipamentelor si o inalta satisfactie a clientilor. MIOX depune eforturi considerabile pentru a furniza echipamente de productie de materii chimice fiabile, cu costuri competitive, usor de utilizat si intretinut, destinate in special industriei de prelucrare a apei.

“MIOX pune pret pe opiniile clientilor, increderea acestora fiind castigata doar prin furnizarea de produse excelente. Suntem onorati de obtinerea certificarii ISO, ca urmare a respectarii propriilor principii de afaceri. Clientii nostri pot cumpara avand siguranta ca obtin produse standardizate de cea mai inalta calitate, supuse in mod continuu procesului de evaluare pentru imbunatatire” a declarat dl Kyle Lee, director operational MIOX.

Compania certificatoare, Orion Registrar, a derulat doua procese de audit in noiembrie si decembrie 2012, fara obiectii majore. De-a lungul ambelor audituri s-a subliniat dedicarea catre calitate a companiei MIOX, in cadrul intregii structuri a organizatiei.

Pestre 3000 de echipamente MIOX au fost furnizate in 39 de tari, avand ca destinatie sisteme de apa potabila municipale, statiuni de relaxare, turnuri de racire a apelor industriale, facilitati de prelucrare a apei potabile pentru organizatii umanitare precum FEMSA Foundation si Operation Blessing International.

Despre corporatia MIOX

MIOX proiecteaza si produce sisteme ce ofera substante chimice de dezinfectie la comanda, eliminand riscurile de transport pentru substantele periculoase si reducand amprenta de carbon. Sistemele MIOX sunt utilizate in aplicatii multiple, oferind activitati de desinfectie la preturi competitive. Produsele sunt foarte flexibile, permitand aplicatii de la turnuri de racire industriale, tratamentul deseurilor si apelor poluate pana la desinfectarea apelor utilizate in fermele de lapte.

Despre cerificatorul Orion

Orion Registrar este o companie certificatoare de sisteme de calitate si de mediu cu sediul in Denver, Colorado. Prin intermediul partenerilor si asociatilor de pe intreg globul, Orion este specializata in derularea de audituri pentru urmatoarele domenii: ISO 9001, ISO 14001TL9000, AS9100, AS9110, AS9120, programe de reciclare (e-Stewards, R2 si RIOS) ISO 13485 si marcajul CE pentru echipamentele medicale.

Orion este acreditata international de catre ANAB Statele Unite si RvA Olanda. Aceasta acreditare este recunoscuta la nivel international la nivelul programelor de calitate si de mediu. In plus toti auditorii Orion sunt inregistrati in cadrul International Registrar of Certified Auditors (IRCA) si indeplinesc cerintele RABQSA. (thomasnet.com)

› Lider in industria tehnologica chimica, certificat ISO