Home > Stiri EXTERNE > MeetGreen obtine certificarea conform ISO 20121

MeetGreen anunta publicarea raportului corporativ pe 2011 si obtinerea certificarii noului standard ISO 20121

21 iunie 2012. Compania MeetGreen a anuntat publicarea raportului sau anual de activitate pentru anul trecut si obtinerea certificarii ISO 20121 pentru organizatorii de evenimente.

“Raportul nostru corporativ infrunta o provocare fundamentala pe care o vor intalni in viitor si alti directori de evenimente: de a descrie progresele inregistrate intr-o maniera usor de inteles, oferind, in acelasi timp, si date aprofundate si transparente despre actiunile noastre, pentru a ne arata conformitatea cu angajamentele noastre externe,” au declarat Nancy Zavada si Amy Spatrisano, directorii MeetGreen.

“Asigurarea unor proiecte de succes se bazeaza pe abilitatea noastra de a anticipa si de ne perfectiona raspunsul la problemele importante. Abordarea MeetGreen® fata de managementul proiectelor le impune echipelor sa identifice si sa dezvaluie provocarile si oportunitatile care contribuie la satisfactia clientilor si la succesul proiectelor. Uneori, acest lucru este usor de facut. Alteori, trebuie sa punem accentul pe probleme care ne solicita compromisuri delicate.”

Raportul complet poate fi consultat aici: pdxmeetgreen.com/wp-content/uploads/2012/06/MeetGreen-Report-2011_Final.pdf

“Suntem foarte incantati ca MeetGreen s-a certificat conform noului standard international ISO 20121. Compania se certificase initial conform standardului britanic BS8901 (predecesorul lui ISO 20121) in 2009, iar de atunci noi i-am urmarit evoluand tot mai mult si imbunatatindu-si sistemul de management in ceea ce pot spune ca este in ziua de azi unul dintre cele mai bune sisteme de management pe care le-am intalnit vreodata. MeetGreen se afla clar in fruntea celor care imbunatatesc dezvoltarea durabila in industria evenimentelor,”

a declarat Tim Sunderland de la Sustainable Event Certification, organizatia independenta care acorda certificari ISO 20121.

Deoarece MeetGreen® continua sa aiba initiative sustenabile, compania a primit de curand vestea ca se afla printre primele firme certificate conform noului standard al Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 20121:2012 pentru sustenabilitatea in managementul evenimentelor.

Adoptata pe 15 iunie 2012 si anticipand Jocurile Olimpice de vara de la Londra, certificarea ISO 20121 reprezinta evolutia internationala a standardului britanic 8901. ISO 20121 ofera un cadru de management care integreaza viziunea, valorile, scopurile si obiectivele evenimentelor, incluzand aspecte sociale, ecologice si economice. In plus, el se ocupa de modul in care companiile identifica si implica partile interesate, in care alcatuiesc lista de prioritati a problemelor de gestionare, rezolva probleme, documenteaza procese si masoara practicile de management. Organizatiile care adopta acest standard vor beneficia de un sistem complet care pune la dispozitie procese coerente si masurabile pentru obtinerea unor rezultate mai bune in afaceri.

“Credem cu tarie ca acest proces ne-a transformat afacerea intr-una mai eficienta, a generat sisteme de suport mai bune si garanteaza ca MeetGreen® le ofera un plus de valoare clientilor sai,”

a spus Amy Spatrisano.

“Altii din domeniul nostru ne cer calauzirea, asa ca adoptarea si integrarea unor standarde pentru sustenabilitate, ca ISO 20121 si APEX/ASTM, deriva dintr-un angajament fata de piata, de a practica sustenabilitatea mult mai coerent. Daca mai multe companii vor adopta acest standard, industria noastra va avea o sansa mai mare de a-si reduce amprenta asupra mediului si de a-si imbunatati impactul social, reducandu-si, in acelasi timp, costurile, ceea ce reprezinta pur si simplu afaceri inteligente,” a continuat Spatrisano.

“Daca vreti sa va aflati intr-o pozitie de varf, trebuie neaparat sa va integrati practicile ISO 20121 in afacere,” a fost sfatul lui Spatrisano.

MeetGreen® colaboreaza cu organizatii mondiale cu vederi progresiste, integrand practicile sustenabile si organizand conferinte si evenimente care obtin rezultatele de afaceri scontate. Pentru mai multe informatii, vizitati www.meetgreen.com.

› MeetGreen obtine certificarea conform ISO 20121