Home > Stiri EXTERNE > Ministerului de Interne din Qatar, certificat ISO 9001

Departamentul de comunicare al Ministerului de Interne din Qatar primeste certificarea ISO 9001

11 iulie 2011. Departamentul de comunicare al Ministerului de Interne din Qatar s-a calificat pentru obtinerea certificarii ISO 9001 si a sarbatorit evenimentul in cadrul unei ceremonii la care au luat parte directorul departamentului de comunicare, generalul de brigada Ali Salem Al- Henzab, directorul departamentului de relatii publice, lt. col. Abdullah Khalifa Al-Muftah, directorul departamentului de planificare strategica, lt. col. Abdurrahman Al-Majid Al-Sulaiti si alti functionari din cadrul departamentelor de comunicare si de planificare strategica.

Generalul de brigada Al-Henzab a tinut un discurs in care a exprimat multumiri din partea tuturor ofiterilor, subofiterilor si soldatilor apartinand de departamentul de comunicare tuturor celor care au contribuit la primirea acestui prestigios mijloc de recunoastere internationala ISO 9001 pentru sistemul de management al calitatii.

Departamentul de comunicare este cel de-al treilea departament al ministerului care sa fi obtinut o certificare ISO; celelalte doua fiind departamentul de servicii medicale si departamentul drepturilor omului. Si alte departamente se califica in vederea obtinerii certificarii ISO 9001, dintre ele remarcandu-se departamentul de aparare civila si directia generala a pasapoartelor si politiei de frontiera si servicii pentru expatriati.

Ministerul de Interne isi continua eforturile de a-si imbunatati mijloacele de comunicare pentru a tine pasul cu cele mai recente progrese tehnologice din domeniu.
sursa: www.gulf-times.com si www.qatarisbooming.com

› Ministerului de Interne din Qatar, certificat ISO 9001