Home > Stiri EXTERNE > MTN Government Services obtine certificarea ISO 9001:2008

Certificarea internationala ISO subliniaza angajamentul companiei pentru managementul calitatii si satisfactia clientilor

Leesburg, Virginia. 8 februarie 2011. MTN Government Services (MTNGS), o filiala a MTN Satellite Communications (MTN), furnizorul global de comunicatii si de servicii in locatiile sale de la distanta din intreaga lume, a anuntat ca a obtinut certificarea ISO 9001:2008 a Organizatiei Internationale pentru Standardizare. Acest standard global recunoscut demonstreaza abilitatea MTNGS de a oferi cele mai inalte niveluri de calitate, servicii si fiabilitate clientilor sai.

Ca o parte a procesului de certificare ISO 9001, MTNGS a infiintat un sistem de management al calitatii pentru a-si mentine angajamentul de lunga durata pentru sprijinul si satisfactia clientilor din intreaga lume.

De la intemeierea sa, MTNGS s-a concentrat pe oferirea de echipament si servicii de administrare care sa permita conectivitatea retelelor cu banda larga (in special VSAT), militare si guvernamentale, cu un bun raport intre calitate si pret, flexibile si de incredere. MTNGS mai ofera si retele fiabile si sigure de voce, video si de date pentru monitorizarea si controlul bunurilor, asigurandu-se ca produsele si serviciile sunt constant de cea mai inalta calitate posibila.

“Clientii nostri se bazeaza pe produsele si serviciile noastre din comunicatii pentru a-si indeplini sarcinile in unele dintre cele mai grele situatii de-a lungul globului, de la raspunsuri de urgenta si redresari dupa dezastre pana la salvarea de vieti pe campul de lupta,” a declarat Jim Ramsey, presedintele MTNGS. “Mentinerea unui management eficient al calitatii ne permite sa sprijinim mai bine aceste operatii esentiale.”

Standardul ISO 9001:2008 expune cerintele sistemului de management al calitatii bazat pe abilitatile organizatiei de a indeplini cerintele de calitate si de a oferi satisfactie clientului. Identificand zonele unde pot fi facute imbunatatiri, dand recomandari pentru umplerea eventualelor lacune, si actionand conform acestor recomandari, MTNGS se asigura ca poseda procesele globale necesare pentru a imbunatati substantial calitatea serviciilor bazandu-se pe factori regulati, cuantificabili si demonstrabili.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.mtnsat.com. (sursa: www.prnewswire.com)

› MTN Government Services obtine certificarea ISO 9001:2008