Home > Stiri EXTERNE > Un nou clip ISO prezinta noul site web

Noul clip ISO prezinta noul site web “mai simplu, mai rapid si mai bun” dedicat standardelor internationale

17 septembrie 2012. ISO dat publicitatii de curand un clip pe YouTube, cu ajutorul caruia prezinta pe scurt noul site web ISO, al carui scop este sa ofere un acces “mai simplu, mai rapid si mai bun” la informatiile despre standardele internationale ISO.

Noul site oficial ISO, care a fost lansat in luna iunie, a fost reproiectat in totalitate pentru a fi cat mai orientat catre client si cat mai confortabil de citit. Acest clip concis de introducere ii ajuta pe oamenii ocupati sa afle invete rapid cum sa profite la maxim de site si sa descopere modul in care standardele ISO le ofera avantaje autoritatilor publice, mediului de afaceri si societatii in ansamblu.

Noul site ISO pune utilizatorii pe primul loc. Prezentarea si continutul au fost concepute in mod special pentru a ajuta vizitatorii sa gaseasca informatiile rapid si usor, oricare ar fi suportul de date pe care il utilizeaza.

In ziua de azi, cei mai multi dintre noi se conecteaza la internet printr-o varietate de platforme. Noul site web ISO adopta o singura si unica abordare web (“one-Web”). Flexibilitatea receptiva a formatului sau se adapeaza la diferitele rezolutii, browsere si marimi ale ecranului, astfel incat indiferent de cum acceseaza utilizatorii site-ul (desktop, laptop, tableta, smartphone etc.), ei il pot citi usor si confortabil. Astfel, este mult mai usor de navigat pe acest site decat pe vechiul site oficial ISO.

Pentru a viziona noul clip ISO, vizitati: http://youtu.be/Clq2vK_MCWI.
Pentru a vizita noul site web ISO, accesati: www.iso.org.

› Un nou clip ISO prezinta noul site web