Home > Stiri EXTERNE > Noul sediu AOS France este certificat ISO 14001

20 septembrie 2011. Compania de consultanta imobiliara AOS France (www.aosgroup.com) a obtinut recent certificarea ISO 14001:2004 pentru noul sau sediu din Levallois-Perret (departamentul francez 92). Aceasta certificare pentru managementul mediului este rodul colaborarii de cincisprezece luni intre conducerea organizatiei si serviciul de dezvoltare durabila, care s-au implicat impreuna in proiectul comun de implementare a unui sistem de management al mediului si de aplicare a celor mai bune practici aferente.

Certificarea ISO 14001 pentru mediu se inscrie pe deplin in politica de dezvoltare durabila a grupului. Mutandu-si sediul in zona metropolitana si asteptand certificarea NF Bâtiments Tertiaires, compania AOS France aplica ea insasi aceleasi principii pe care le recomanda clientilor sai pentru a-si gestiona si a-si optimiza consumul de energie in cladirile pe care le ocupa.

Echipele AOS France au pus la punct un sistem de gestiune automatizata a cladirii, care are scopul de a strange si de a analiza datele privind consumul energetic, de a depista deviatiile si de a le corecta. Ele aspira sa reduca amprenta de carbon a fiecarui post de lucru si au optat pentru materiale care asigura cel mai bun randament ecologic si energetic, dar care favorizeaza, in acelasi timp, si confortul (vizual, acustic, termic) si sanatatea utilizatorilor. Gesturile ecologice sunt si ele incurajate : limitarea consumului de hartie, sortarea selectiva, reciclarea, gestionarea deplasarilor.

“Angajamentul luat de AOS France nu se limiteaza la aceste bune practici aplicate in viata de zi cu zi de colaboratorii sai. El se reflecta in fiecare domeniu in care ne desfasuram activitatea. Integrarea interesului fata de dezvoltarea durabila intervine, de fapt, pretutindeni de-a lungul lantului decizional – in programarea, conceperea, realizarea si exploatarea unei cladiri. Obtinerea certificatului ISO 14001 reprezinta pentru noi un angajament pe care ni-l luam fata de clienti. Ea atesta un sistem eficient de management si respectarea standardelor ambientale, fie ca e vorba despre cum sunt conduse santierele, sau despre modul in care tratam proiectele la care lucram,” a precizat Gilles Betthaeuser, presedintele AOS Studley.

› Noul sediu AOS France este certificat ISO 14001