Home > Stiri EXTERNE > Oficiile LTO isi doresc sa obtina certificarea ISO

19 februarie 2011, Cauayan City, provincia Isabela, Filipine – Oficiul de Transport Terestru (LTO) din Cagayan Valley isi doreste sa obtina o certificare ISO pentru toate cele 16 oficii ale sale din regiune ca recunoastere a competentei de care dau dovada si a livrarii prompte de servicii clientilor lor automobilisti. Aceasta declaratie a fost facuta de Domingo Pazon, director LTO in Santiago City in timpul unei reuniuni lunare recente.

Pazon a precizat ca Regiunea 2 are deja doua oficii LTO certificate, cele din Tuguegarao City si Bayombong din Nueva Vizcaya.

El a mentionat, de asemenea, ca anul acesta, oficiile LTO din Cabarroguis – Quirino, San Isidro, Roxas, Ilagan – Isabela, Cabagan si Aparri – Cagayan s-au aliniat cerintelor pentru a fi certificate ISO. Alte oficii LTO care au aderat acelorasi directive sunt cele din Santiago City, Cauayan City din Isabela, Sanchez Mira si Gattaran din Cagayan si Aritao din Nueva Vizcaya.

In timp ce in toate aceste oficii operatiile efectuate sunt computerizate, urmeaza ca acelasi lucru sa se intample si in ultimele doua oficii ramase, aflate in Tuao, Cagayan si Basco, Batanes, pentru ca standardele cerute de Organizatia Internationala pentru Standardizare sa fie indeplinite. sursa: www.pia.gov.ph

› Oficiile LTO isi doresc sa obtina certificarea ISO