Home > Stiri EXTERNE > Oman Mechanical primeste certificarea ISO 9001

Muscat, Oman. 6 octombrie 2011. Oman Mechanical Services Company (OMSC), o companie facand parte din Omzest Group, a fost premiata de catre Bureau Veritas, Oman cu prestigiosul certficat ISO 9001 : 2008 pentru sistemul de management al calitatii.

Certificatul pentru managementul calitatii a fost inmanat dlui Arun Kumar Vyas, directorul general al OMSC, de catre dl Faisal Malik, director de certificare al Bureau Veritas, Oman la Mumtaz Mahal.

Arun Kumar a declarat ca OMSC isi monitorizeaza si isi masoara performanta operationala cu ajutorul obiectivelor orientate spre calitate, care vizeaza promovarea implementarii proactive a celor mai bune practici din domeniu, folosindu-si sistemul de management al calitatii si alte cerinte aplicabile.

Compania pune accentul furnizarea de produse de inalta calitate si pe mentinerea unor excelente servicii post-vanzare in cadrul demersului de crestere continua a satisfactiei clientilor, dupa cum s-a exprimat Kumar.

Faisal Malik a elogiat eficacitatea sistemului de management al calitatii, un aspect evident in timpul auditurilor de verificare si de evaluare, eficacitate dovedita de autoritatea managerilor de varf, de viziune, de munca in echipa si de produsele si serviciile superioare.

Managerii OMSC i-au multumit lui Simon Joseph pentru serviciile de formare si de consultanta ISO 9001 oferite, care au pus in corespondenta orientarea sistemului cu documentatia iso, ceea ce a dus la o implementare cu succes a sistemului de management al calitatii.

Vyas a apreciat munca in echipa si performanta vrednica de lauda a personalului OMSC, in mod special a echipei principale implicate in implementarea sistemului de management al calitatii si in obtinerea certificatului ISO 9001:2008.

OMSC s-a specializat in lubrifianti, chimicale, adezivi industriali, produse de mentenanta, baterii auto, acoperirea suprafetelor, echipamente de manipulare a materialelor si altele. Oman Mechanical Services Company reprezinta lideri de piata renumiti pe plan international, ca ExxonMobil, General Electric Lighting, Hyster, Henkel Loctite, Donaldson, DNV, Thermo Engineering, Elecon Engineering, Sonomatic, Power Engineering si multe alte marci arhicunoscute. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.omzest.com.

› Oman Mechanical primeste certificarea ISO 9001