Home > Stiri EXTERNE > Opiniile legate de responsabilitatea sociala

Oamenii din intreaga lume isi dezvaluie prin intermediul ISO opiniile legate de responsabilitatea sociala

Deoarece responsabilitatea sociala (SR) se refera la noi toti, ISO a organizat un concurs de articole invitand oamenii din intreaga lume sa isi exprime opiniile cu privire la SR si la noul standard ISO 26000, care ofera organizatiilor de toate tipurile orientari practice cu privire la acest subiect.

Castigatorul concursului de articole este José Rakotomanjaka din Madagascar ale carui articole incitante arunca o privire asupra provocarilor cu care se confrunta Africa in promovarea unui viitor responsabil (www.iso.org / ISO / sr_contest_winner.htm).

Articolul lui este publicat in cadrul editiei din martie 2011 a revistei ISO Focus + ( www.iso.org/iso/iso-focusplus_2011-03.htm ), al carei Raport special este dedicat pentru ISO 26000.

Raspunsul la initiativa concursului a fost remarcabil, existand o multitudine de articole primite de la oameni din intreaga lume: din Armenia pana in Indonezia, din Filipine in Japonia, din partea expertilor si a publicului nespecialist.

O selectie de articole pot fi gasite aici ( www.iso.org / ISO / sr_contest.htm ). Concursul a fost organizat prin intermediul prezentei ISO in cadrul retelelor sociale Facebook ( www.facebook.com / isostandards ) si Twitter (www.twitter.com / isostandards ).

› Opiniile legate de responsabilitatea sociala