Home > Stiri EXTERNE > Un partener al VW obtine certificare ISO 9001

Al Nabooda Automobiles primeste certificarea ISO 9001:2008 in calitate de partener al grupului Volkswagen

18 octombrie 2011. Al Nabooda Automobiles LLC, unic distribuitor al marcilor Volkswagen si Audi in Dubai si in Emiratele nordice, a obtinut certificarea ISO 9001 : 2008 in calitate de partener al grupului Volkswagen.

Datorita structurii si proceselor organizatorice standardizate, a responsabilitatilor clare si transparente, a fluxului optimizat de informatie, a monitorizarii instrumentelor si a practicilor de imbunatatire continua, clientii pot beneficia de servicii mai bune in timpul vanzarii si post-vanzare.

Comentand pe marginea certificarii ISO 9001:2008, dl K. Rajaram, presedintele consiliului de administratie al companiei Al Nabooda Automobiles, a declarat: “Aceasta realizare aduce dovada faptului ca ne ridicam la inaltimea misiunii noastre de redefinire a excelentei in posesiunea autovehiculelor. Stradania nostra neintrerupta este de a ne depasi propriile standarde ale performantei, calitatii si angajamentului”.

Procesul a inceput in decembrie 2010 prin implementarea proceselor ISO, practicilor si cerintelor recomandate de grupul Volkswagen in departamentele de vanzari si de service Audi si Volkswagen ale companiei Al Nabooda Automobiles din Dubai. Auditul final a fost efectuat de un auditor acreditat al grupului Volkswagen, autorizat de organismul de certificare TUV, fiind precedat de trei audituri interne.

Infiintata in 1976 ca parte a grupului Khalifa Juma Al Nabooda, compania Al Nabooda Automobiles LLC este distribuitorul autorizat in Dubai si in Emiratele nordice al marcilor Audi, Porsche si Volkswagen. In calitate de distribuitor al acestor ravnite marci de automobile, Al Nabooda ofera clientilor o gama larga de produse si de servicii care sunt pe masura profesionalismului companiei pe care o reprezinta.

Cinci luxoase sali de expozitie construite in diferite locatii din Dubai, Sharjah si Fujairah ofera ocazia testarii automobilelor. Al Nabooda Automobiles este un lider recunoscut in sectorul sau. Punctele sale forte sunt reprezentate de serviciile specializate, de angajatii competenti si bine instruiti, de conducerea profesionista si de angajamentul reinnoit de a imbunatati constant standardele serviciilor oferite. Reputatia de invidiat a companiei rezida in incercarea sa constanta de a-si depasi propriile standarde aplicate. Si chiar aceasta reputatie sta in spatele fenomenalei cresteri a companiei din ultimii cativa ani. Vizitati www.nabooda-auto.com pentru mai multe informatii.

› Un partener al VW obtine certificare ISO 9001