Home > Stiri EXTERNE > Platforma online ISO pentru simboluri grafice

Platforma online ISO va permita sa vizualizati peste 4.000 de simboluri grafice standardizate

Acum aveti posibilitatea de a rasfoi online peste 4000 de simboluri grafice ISO, de la simbolurile legate de gradul de potabilitate al apei la indicatoarele rutiere si cele legate de echipamente, folosind platoforma online ISO.

Puteti alege orice simbol sau colectie de simboluri ori puteti achizitiona intregul portofoliu de simboluri grafice ISO, la un pret special, redus. O facilitate in plus consta in faptul ca puteti previzualiza simbolurile inainte de a lua decizia de achizitie.

Fie ca sunteti o companie mica sau o organizatie mare, platforma online ISO lucreaza ca un magazin permanent, permitand un acces rapid si facil la cea mai mare colectie de simboluri grafice. Identificarea unui simbol este extrem de facila prin intermediul navigatorului de internet pe care-l folositi.

Abonatii vor avea posibilitatea sa:

• Obtina simboluri grafice noi sau actualizate in cadrul colectiei, fara costuri suplimentare
• Descarce simbolurile intr-un numar nelimitat, in formate de inalta rezolutie precum EPS sau AI
• Caute simbolul dorit folosind numarul de referinta asociat, categoria sau un cuvant cheie

Pentru o singura taxa fixa anuala puteti accesa aceste colectii de simboluri grafice prin intermediul oricarui computer sau tableta care detine o conexiune la internet. Daca nu doriti intreaga colectie puteti achizitiona simboluri grafice unitare, oricand aveti nevoie de ele.

Pentru a accesa pagina ISO cu simbolurile grafice, urmati aceasta legatura: www.iso.org/iso/home/news_index/news_archive/news.htm?refid=Ref1787

› Platforma online ISO pentru simboluri grafice