Home > Stiri EXTERNE > Positronic primeste certificarea AS9100 editia C

12 iulie 2011. Positronic Industries anunta ca unitatea sa de productie din Ponce, Puerto Rico, certificata SAE AS9100, a obtinut certificarea AS9100 editia C.

Specificatiile SAE AS9100 cer ca sistemul de management al calitatii al unei organizatii sa isi demonstreze abilitatea de a oferi constant produse care indeplinesc cerintele clientilor si cerintele de reglementare si legale aplicabile. Acest scop este atins prin aplicarea eficienta a sistemului de management al calitatii, incluzand aici procesele pentru imbunatatirea continua a sistemului.

AS9100 editia C include un numar de ameliorari ale standardului. Unele din schimbarile cheie includ:
• Incorporarea schimbarilor din ISO 9001:2008;
• Schimbarea domeniului pentru a include spatiul si apararea cu scopul de a sprijini sistemele complexe ale multiplelor sectoare;
• Modificari pentru garantarea alinierii la strategia IAQG – Grupul International pentru Calitate in Industria Aerospatiala (performanta de calitate furnizata la timp);
• Implementarea procesului de management al riscului aplicabil la produs si la organizatie, acoperind responsabilitatea, criteriile, migrarea si acceptarea.

Clientii din industriile aerospatiala si a apararii se bazeaza pe o imbunatatire continua a furnizorului pentru a indeplini provocarile neintrerupte din aceste sectoare industriale. Positronic recunoaste acesta nevoie si in procesul de dobandire a editiei C pentru celelalte unitati ale sale certificate AS9100, care fabrica o serie de produse specifice destinate unei game largi de aplicatii din domeniu.

Mai multe informatii despre produsele Positronic pot fi accesate vizitand site-ul companiei, www.connectpositronic.com.

› Positronic primeste certificarea AS9100 editia C