Home > Stiri EXTERNE > Prima companie de constructii din Israel care obtine certificare ISO 14001

15 februarie 2011 : Danya Cebus, o sucursala a Africa Israel, a anuntat ca a devenit prima companie de constructii din Israel care sa fi obtinut certificarea cu standardul de protectie a mediului ISO 14001. Acest stantard international benevol garanteaza ca o companie trebuie sa adere la unele criterii in proiectele sale, ca si in administrarea sa, si sa raporteze in mod regulat despre impactul pe care il are asupra mediului.

Danya Cebus a beneficiat de servicii de consultanta ISO 14001 din partea Sher Consulting and Training, ceea ce a ajutat-o sa treaca cu bine prin procesul de acreditare ISO.

Directorul general executiv al Danya Cebus, Ronen Ginsburg, a mentionat intr-o declaratie ca sunt mandri de a fi primii din domeniu care primesc ISO 14001 pentru un sistem de management al mediului ambiant. El a adaugat ca aceasta se incadreaza perfect in angajamantele companiei din cadrul proiectului de construire a unor unitati rezidentiale.

Delegat din partea Sher, directorul general executiv Sharon Reuveni a remarcat ca procesul de acreditare nu a fost simplu si ca, pentru a atinge acest standard, Sher a trebuit sa supravegheze impactul companiei asupra mediului , atat pe santiere, cat si in birouri, sa-si dea seama despre cum se poate imbunatati sistemul pentru a fi cat mai prietenos cu mediul inconjurator, si, dupa aceea, sa instruiasca conducerea si angajatii. Sursa: www.jpost.com

› Prima companie de constructii din Israel care obtine certificare ISO 14001