Home > Stiri EXTERNE > Prima firma de avocatura certificata ISO 27001/9001

Novus Law este prima firma de avocatura din lume care obtine certificarea combinata a sistemelor de management al securitatii si al calitatii ISO 27001/9001 de la UL DQS, Inc.

Chicago, Illinois. 2 august 2011. Novus Law, o firma internationala de varf oferind servicii juridice, a anuntat astazi ca este prima firma din sectorul sau care a obtinut o certificare combinata a standardelor emise de Organizatia Internationala pentru Standardizare ISO 27001/9001 pentru securitate si calitate in urma unui audit independent efectuat de UL DQS, Inc. (fostul Underwriters Laboratories).

ISO este cea mai mare si cea mai recunoscuta organizatie din lume dezvoltatoare de standarde mondiale pentru afaceri.

Auditorii de la UL DQS, Inc. au examinat procesele de lucru ale firmei, managementul calitatii si sistemele de control, numite Novus One-Touch™ si Novus Q™, ca si sistemul de securitate al informatiei, verificand daca procesele, sistemele si procedurile firmei sunt in conformitate deplina cu standardele ISO 27001/9001. UL DSQ, Inc. a identificat un punct forte al firmei in demonstrarea angajamentului fata de calitate si securitatea informatiei in furnizarea serviciilor catre clienti.

“Suntem mandri sa fim prima firma din profesia juridica detinatoare a acestei certificari internationale a managementului securitatii si calitatii gratie auditului efectuat de UL DQS,” a declarat presedintele Novus, Raymond Bayley.

“Aceasta realizare ne confirma dedicarea fata de securitate, calitate si inovatie, ca si abilitatea de a furniza servicii de o calitate masurabil mai inalta clientilor nostri – consilieri juridici si firme de avocatura,” a adaugat Bayley.

ISO 27001/9001 este ultima editie a standardului international folosit de organizatii ca punct de referinta global in garantarea abilitatii unei organizatii de a satisface cerintele calitatii si sporirea satisfactiei clientilor. Novus Law a primit aceasta certificare combinata, ca si certificarea anterioara ISO 9001:2008, in mod specific pentru analizarea documentelor, pentru serviciile de administrare si analiza a litigiilor, investigatiilor, tranzactiilor corporative, administrarea capacitatilor intreprinderilor si serviciile de conducere corporativa pentru departamentele juridice si firmele de avocatura cliente.

“Ramura juridica impartaseste, in continuare, ideea ca procesele de lucru mai bune, managementul calitatii si sistemele de control pot avea un impact enorm asupra profitului si pierderilor lor. Novus Law se plaseaza intr-o pozitie excelenta in impartasirea acestei idei, ceea ce este intarit suplimentar de aceasta certificare,” a concluzionat Bayley.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.novuslaw.com.

› Prima firma de avocatura certificata ISO 27001/9001