Home > Stiri EXTERNE > PrimusLabs angajeaza un manager responsabil cu asigurarea calitatii

Doua pozitii de top in management au fost ocupate in cadrul societatii PrimusLabs, si anume cea a unui nou director de vanzari si cea a unui nou director responsabil cu asigurarea si verificarea calitatii.

Debra Garrison dirijeaza de acum inainte vanzarile si studiile de piata din Santa Maria, California, unde activeaza firma de testare a produselor agricole. Fiind certificata cu ISO 22000, aceasta are un palmares de succes ca scriitoare subventionata in industria agricola, potrivit unui comunicat al companiei.

Garrison fusese, in prealabil, activa in dezvoltarea sistemelor de piata ale fermierilor certificati ISO din California. Ea coordonase, de asemenea, politicile, codurile si ordonantele privind siguranta alimentara in industria carnii.

Enrique Urrutia, noul director responsabil cu asigurarea si verificarea calitatii, poseda certificarile ISO 22000, IRCA si ISO 9000. Urrutia a lucrat opt ani ca subfurnizor pentru PrimusLabs in Chile, unde a fost si profesor la Universitatea din Talca, specializandu-se in sistemele asigurarii de calitate si administrarea proceselor.

PrimusLabs este o companie de testare si verificare tertiara, cu programe privind canalele de distributie a produselor agricole de la cultivatori la detailisti. Firma a fost recunoscuta si aprobata de Initiativa Globala pentru Siguranta Alimentelor ca prima organizatie certificata de noul plan PrimusGFS, care apartine si este administrat de Azzule Systems. sursa: www.thepacker.com

› PrimusLabs angajeaza un manager responsabil cu asigurarea calitatii