Home > Stiri EXTERNE > Producator de coloranti, certificat FSSC 22000

Sensient Technologies Brazil obtine certificari pentru siguranta alimentelor

Unitatea braziliana a companiei Sensient primeste certificarile FSSC 22000 si ISO 22000

29 august 2012. Sensient Technologies Brazil, o unitate a companiei Sensient(R) Colors LLC, producatoare de coloranti alimentari naturali, a obtinut de curand certificarile FSSC 22000:2010 (certificarea sistemului de siguranta alimentara) si ISO 22000:2005 (sisteme de management al sigurantei alimentelor).

Sensient a primit certificari de terta parte pentru planurile de management al riscurilor, productie si distributie, ca si pentru aplicarea unor programe cuprinzatoare si riguroase de evaluare si analiza analitica a tuturor materiilor prime si produselor finite.

“Sensient depune eforturi pentru a deveni lider mondial in stabilirea standardelor de calitate si siguranta in industria colorantilor naturali,” a declarat Mark Goldschmidt, director responsabil de controlul calitatii si siguranta produselor. “La Sensient, continuam sa investim in capital si sa participam activ la intrunirile din industria noastra pentru a proteja integritatea colorantilor naturali si pe cea a materiilor prime.”

Sensient le ofera clientilor sai solutii de colorare personalizate, de inalta performanta, fabricate din materii prime provenind din surse mondiale certificate si respectand cele mai ridicate niveluri de siguranta si asigurare a calitatii, incluzand procese de trasabilitate.

“Noi, cei de la Sensient, suntem constienti ca definim unele dintre cele mai mari marci mondiale prin colorantii nostri. Dedicarea pe care o dovedim fata de calitatea si siguranta alimentelor ne permite sa fim siguri ca si clientii nostri au incredere ca produsele lor contin coloranti siguri si rezistenti,” a spus si Paul Manning, presedintele Sensient Colors.

Sensient Colors LLC si Sensient Technologies Brazil apartin Sensient Technologies Corporation, o mare companie care produce si comercializeaza coloranti, esente si arome. Sensient aplica tehnologii avansate in unitatile sale din intreaga lume pentru elaborarea unor sisteme de specialitate destinate alimentelor si bauturilor, produselor cosmetice si farmaceutice, cernelurilor si altor produse chimice.

Printre clientii companiei se numara producatori internationali de seama, reprezentand unele dintre cele mai cunoscute marci din lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sensientfoodcolors.com.

› Producator de coloranti, certificat FSSC 22000