Home > Stiri EXTERNE > Raportul anual ISO pe anul 2012

Raportul anual ISO pe anul 2012 pune in evidenta “solutiile inovative”

Raportul anual al ISO (Organizatia internationala pentru standardizare) subliniaza performanta realizata in anul 2012 cat si ambitiile pentru viitor.

“In anul 2012, ISO a cautat sa inspire solutii inovative pentru toate sectoarele industriale” a declarat secretarul general ISO, dl Rob Steele.

“Dorim sa oferim clientilor nostri instrumentele pentru o abordare mai simpla, mai rapida si mai eficienta pentru a a dezvolta, accesa si utiliza standardele ISO. Cum a performat ISO in aceste domenii ? Gasiti totul in raportul anual 2012.”

Pe site-ul principal al organizatiei puteti regasi pentru consultare:

• videoclipuri cu principalii coordonatori ai organizatiei care isi dezvaluie viziunea despre ISO
• prezentari care subliniaza activitatea ISO in cele mai dinamice sectoare ale lumii contemporane, incluzand domeniul energetic, al tehnologiilor informatice si de comunicare, proiecte de dezvoltare durabila
• o harta interactiva cu date pana la sfarsitul anului ce cuprinde membrii organizatiei si participarea lor in cadrul activitatii tehnice a organizatiei

Ca si restul portalului iso.org, raportul anual 2012 este interactiv, aratand foarte bine atat pe telefoanele inteligente si tablete cat si pe computerele desktop.

Utilizatorii pot beneficia si de un pliant continand date si grafice suplimentare cat si majoritatea figurilor principale care se regasesc pe versiunea Web.

Privind spre anul 2013 si dincolo de el, raportul anual ISO examineaza ambitiile viitoare ale organizatiei de a oferi solutii pentru provocarile globale de maine si de a sprijini mediul de afaceri si economiile in procesul de recuperare de dupa turbulentele economice actuale.

In calitate de presedinte ISO recent ales, dl Terry Hill declara in mesajul video: “Numirea mea vine intr-un moment cand lumea cauta sa iasa din recesiunea in care a fost in ultimii patru sau cinci ani. Trebuie sa ne asiguram ca standardele sunt incluse in acest proces de renastere globala.”

Puteti afla detalii despre raportul anual ISO pe 2012 pe site-ul www.iso.org/annualreport2012. (dupa o stire ISO)

› Raportul anual ISO pe anul 2012