Home > Stiri EXTERNE > Recertificare ISO 27001 obtinuta de Cezanne Soft

Cezanne Software isi reinnoieste certificarea securitatii informatiei ISO/IEC 27001 pentru solutiile sale software

22 septembrie 2011. Cezanne Software Ibérica, o companie specializata in dezvoltarea si comercializarea solutiilor software pentru managementul resurselor umane, a anuntat ca a indeplinit inca o data cu succes riguroasele cerinte ale standardului securitatii datelor, necesare obtinerii recertificarii ISO/IEC 27001:2005.

ISO 27001 este unicul standard privind securitatea informatiei care este acceptat la nivel international. Certificarea lui impune companiilor sa dovedeasca detinerea unor procese sistematice prin care protejeaza datele corporative si securitatea informatiilor pe care le administreaza.

José Manuel Villaseñor, directorul general al Cezanne Software Ibérica, a declarat: “In ziua de azi, clientii sunt mai preocupati decat inainte de vulnerabilitatea datelor legate de resursele umane.

Angajamentul nostru se concentreaza asupra depasirii cerintelor recertificarii standardului ISO 27001 si demonstrarii faptului ca obiectivul nostru este de a atinge performate si mai inalte cand vine vorba despre preocuparile privind securitatea datelor. ”

Certificarea ISO 27001 a fost acordata de Lloyds Register Quality Assurance Ltd (LRQA) sub acreditare UKAS. Parte a grupului Lloyds Register, LRQA emite certificari de conformitate la standardele internationale ale sistemelor de management si ajuta clientii sa le foloseasca pentru a-si reduce riscurile si pentru a-si imbunatati performanta in afaceri.

Standardul ISO/IEC 27001:2005 specifica cerintele necesare pentru elaborarea, implementarea ISO, functionarea, supravegherea, examinarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem documentat de management al securitatii informatiei, tinand cont de situatia riscurilor globale in operatiunile unei organizatii.

Standardul expune cerintele necesare punerii in practica a masurilor de control asupra securitatii, personalizate potrivit nevoilor generale ale unei organizatii sau ale unor parti ale acesteia. Pentru informatii suplimentare despre compania recent recertificata ISO, vizitati www.cezannesw.com/es.

› Recertificare ISO 27001 obtinuta de Cezanne Soft