Home > Stiri EXTERNE > Recertificare ISO 9001 pentru Creative Infocity

Creative Infocity Limited isi reinnoieste certificarea ISO 9001

23 iunie 2011. Gandhinagar , India. Creative Infocity Limited (CIL) care administreaza, dezvolta si intretine proiectul “Infocity”, a anuntat recent reinnoirea certificarii exigentului standard ISO 9001: 2008.

Gestionate in intregime de Organizatia Internationala pentru Standardizare, standardele ISO ajuta organizatiile sa-si pastreze un nivel constant al calitatii.

Creative Infocity Limited, companie formata ca rezultat al asocierii dintre Creative IT, Inc. si Gujarat Informatics Limited, administreaza in totalitate “InfoCity”, un proiect de 10 milioane de picioare patrate cu destinatii diferite, situat in Gandhinagar, capitala statului Gujarat.

Acest proiect gazduieste, pe intinderea a 150 acri, turnuri IT, ansambluri rezidentiale, cluburi si facilitati educationale si de petrecere a timpului liber, toate intr-un singur loc. Functionand eficient ca centru de externalizare IT, Infocity pune, de asemenea, la dispozitie infrastructura necesara pentru numeroase companii IT.

Pe langa oferirea dotarilor rezidentiale, comerciale si de recreere, Creative Infocity Limited are planuri strategice pentru atragerea companiilor in utilizarea infrastructurii, generand, astfel, multe locuri de munca.

Reinnoirea ravnitei certificari ISO (recertificare ISO 9001) implica recunoasterea conformarii la standardele globale ale sistemelor de management al calitatii, ceaa ce arata ca CIL poseda sisteme si procese bine puse la punct pentru furnizarea inaltei calitati si performante.

Certificarea ISO 9001:2008 da posibilitatea Creative Infocity Limited de a-si imbunatati constant procesele si procedurile in conformitate cu standardele calitatii, de a-si reduce defectele, de a-si instrui forta de munca si de a-si ameliora sistemele pentru a oferi servicii mai bune.

“Certificarea ISO obtinuta de Creative Infocity Limited da un imbold semnificativ companiei de a-si oferi serviciile pe piata si de a atrage investitii. Iar asta ne va ajuta sa ne servim clientii intr-un mod mai eficient, prin intermediul proceselor, sistemului si procedurilor mult imbunatatie,” a declarat dl Dilip Barot, presedintele consiliului de administratie al Creative Infocity Limited si presedintele Creative Choice Group cu sediul in Palm Beach Gardens, Florida.

El a adaugat: “Certificarea ISO 9001 ne imbunatateste credibilitatea ca organizatie care adera la proceduri ISO si la procese solide si testate in cadrul afacerilor nostre obisnuite, cu scopul de a furniza servicii de calitate clientilor nostri. Ea ne va ajuta sa patrundem pe pietele emergente si dinamice cu mai multa incredere.”

Auditurile de evaluare a conformitatii cu standardul international al calitatii au vizat procedurile si procesele din departamentele de operatiuni, vanzari, management, productie, controlul calitatii, marketing, achizitii etc. Ele au fost efectuate de Det Norske Veritas (DNV), un organism de certificare independent recunoscut pe plan international.

Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.theinfocity.net/. sursa: www.ibtimes.com

One thought on “Recertificare ISO 9001 pentru Creative Infocity

Comments are closed.

› Recertificare ISO 9001 pentru Creative Infocity