Home > Stiri EXTERNE > Recertificare ISO pentru PB Swiss Tools

PB Swiss Tools este recertificat conform standardelor ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, OHSAS 18001 si FSC

Gainsville, Georgia. 7 septembrie 2011. Count On Tools Inc., un important furnizor de componente de precizie si de piese de schimb SMT, a anuntat ca excelenta performanta a angajatilor PB Swiss Tools este demonstrata de recertificarea standardelor ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001 si OHSAS 18001.

Reprezentantul companiei, Zach Shook, a comentat: “In calitate de distribuitori in America de Nord a PB Swiss Tools, suntem onorati de aceasta ambitie privind sustenabilitatea si excelenta in afaceri.

Performanta superioara a PB Swiss Tools este demonstrata atat prin aceasta recertificare, cat si prin nivelul inalt al avantajelor pe care clientii le castiga prin folosirea oricaror produse ale sale.”

De-a lungul intregului proces de fabricatie, PB Swiss Tools pastreaza un cadru de lucru prietenos cu mediul. Compania investeste de decenii in tehnologii ecologice si garanteaza continuu ca toate activitatile sale permit dezvoltarea sustenabila.

Fiecare companie are datoria de a actiona cu grija si responsabilitate fata de oameni si fata de mediu. Pentru PB Swiss Tools, aceasta strategie a fost o cerinta de baza pentru fabricarea si dezvoltarea durabila a produselor sale din ultimele decenii. In ciuda unei cresteri constante a vanzarilor, PB Swiss Tools a reusit sa isi reduca mult consumul de apa si de produse chimice in procesele sale de productie.

Avand peste 130 de ani de experienta in spate, PB Swiss Tools este unul dintre liderii globali in fabricarea de scule destinate pietei industriale, chiar si pentru cele mai riscante lucrari. Absolut toate sculele PB Swiss Tools sunt fabricate in Elvetia si vin cu o garantie nelimitata, pe viata. Pentru mai multe informatii despre PB Swiss Tools, vizitati www.pbtools.us.

› Recertificare ISO pentru PB Swiss Tools