Home > Stiri EXTERNE > Roll-Kraft Ltd. recertificata ISO 9001

Roll-Kraft Ltd. recertificata ISO conform standardului ISO 9001

Mentor, Ohio. 14 august 2011. Roll-Kraft anunta ca unitatea sa canadiana, Roll-Kraft Ltd., a indeplinit recent cerintele si a primit recertificarea standardului ISO 9001:2008. Certificarea ISO este o metoda recunoscuta international de a identifica acele companii care au un sistem al calitatii activ si structurat, recunoscut si evaluat periodic de un auditor de terta parte.

Companiile certificate ISO 9001 ofera cumparatorilor o garantie instantanee a faptului ca aplica acele politici si standarde care furnizeaza pietei produse care au indeplinit criteriile consacrate in timpul procesului de fabricatie. Daruirea continua de a mentine programul ISO subliniaza angajamentul ferm pe care Roll-Kraft si l-a luat fata de calitate.

Roll-Kraft Ltd. are sediul in Woodbridge, Ontario si fabrica ansamble de scule destinate companiilor care produc conducte, tevi (http://www.roll-kraft.com/tubespipes) si alte produse tubulare destinate in special pietei canadiene. Amplasamentul a cunoscut o crestere continua de-a lungul anilor, de la infiintarea companiei Roll-Kraft in 2004.

Sediul central Roll-Kraft se afla in Mentor, Ohio, existand, de asemenea, si o alta unitate in Frankfort, Illinois (Roll-Kraft Northern), pe langa fabrica din Canada. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre companie, vizitati site-ul web al acesteia la adresa www.roll-kraft.com.

› Roll-Kraft Ltd. recertificata ISO 9001