Home > Stiri EXTERNE > Saif Bin Darwish Crusher a primit certificarile ISO 9001, 14001 si OHSAS

Complexul din Siji, Fujairah, Saif Bin Darwish Quarry and Crushing din EAU a primit trei certificate reprezentand standarde legate performanta recunoscute pe plan international: ISO 9001:2008 (calitate), ISO 14001:2004 (mediu) and OHSAS 18001:2007 (sanatate si siguranta in munca).

Aceste certificate ISO au fost prezentate de dl Mani, director tehnic la Lloyd’s Register pentru Orientul Mijlociu si Africa, dlui Nahihd S. Jameel Al Aloosi, director de productie, care le-a primit din partea conducerii Saif Bin Darwish.

Crusher, care opereaza de la mijlocul anilor ’60, poate produce pana la 40000 de tone de pietre si agregate de inalta calitate pe zi. Respectand pe deplin cerintele standardelor internationale ale BS, ASTM, AASTHO si CIRIA, este unul dintre cele mai avansate tehnologic sisteme de fabrici din intrega lume care se ocupa de agregate si pietre folosite pentru a obtine asfalt, beton, lucrari de constructie marine si de infrastructura.
Recunoasterea sistemului de management al calitatii aplicat de Saif Bin Darwish prin acordarea acestor premii prestigioase este un tribut pe potriva muncii si dedicarii de care au dat dovada toti angajatii.

Ca urmare a programelor de formare structurate, tot personalul a fost instruit in metodele “celor mai bune practici”. Au fost puse la dispozitie o atmosfera profesionala de lucru si cele mai bune echipamente si facilitati. Sistemele implementate au asigurat productia cu costuri optime si obtinerea de produse de inalta calitate, cele mai bune de pe piata. O consecinta a acestui fapt a fost ca parametrii productivitatii si nivelul de satisfactie al clientilor au crescut substantial. Compania a facut pasi importanti in toate directiile si si-a lansat anul trecut noul site www.sbdcrushers.com.

Saif Bin Darwish Crushers este un furnizor de top de agregate pentru clienti in randul carora se numara guverne, sectorul public si companii din sectorul privat. Dezvoltatori, constructori si importante companii de inginerie civila fac si ele parte din baza sa de clienti. Saif Bin Darwish Crushers sunt mandri de a participa la dezvoltarea Emiratelor Arabe Unite si de a avea asemenea parteneri renumiti din domeniul constructiilor. (sursa : www.kippreport.com)

› Saif Bin Darwish Crusher a primit certificarile ISO 9001, 14001 si OHSAS